Vaste planten

Bent u ook van plan om weer wat nieuwe vaste planten aan uw tuin toe te voegen? Dan moet u bij Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof te Winterswijk-Meddo wezen! Wij bieden een ruim assortiment met diverse vaste planten in allerlei maten, kleuren en groottes. Vaste planten fleuren uw tuin helemaal op. Wie wordt daar nou niet vrolijk van? Kom snel langs bij ons in Winterswijk-Meddo en vindt de perfecte vaste plant voor uw tuin! Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze.

Populaire vaste planten

Vaste planten zijn er in ons groencentrum in allerlei verschillende soorten. Houdt u van een bloeiende vaste plant of vindt u een groene vaste plant mooier? Wat uw smaak ook is, er zal zeker een vaste plant voor u bij zitten.

Vaste planten_Wenninkhof

Om alvast wat inspiratie op te doen vindt u hier een aantal populaire vaste planten:

  • Campanula: de Campanula, ook wel ‘klokje’ of ‘klokjesbloem’ genoemd, is een veelzijdige plant in veel verschillende kleuren en hoogtes. De plant is erg populair in romantisch ingerichte tuinen. Zo ziet u de Campanula geregeld terug in romantische borders of cottage tuinen. De Campanula is erg goed te combineren met rozen, lavendel en geranium! Ook handig op te weten: de plant is goed winterhard.
     
  • Geranium: de Geranium is op dit moment weer helemaal hip! De plant is weer helemaal terug in allerlei vrolijke, bonte, zachte en felle kleuren. De geranium heeft grote, ronde bloemschermen. Deze zullen zeker opvallen in je tuin. De Geranium kan u het best in de zon zetten. De Geranium zorgt voor een zomer lang plezier!
     
  • Delphinium: de Delphinium staat ook wel bekend als ‘Ridderspoor’. Deze plant kan in uw tuin echt een blikvanger van de border zijn. De lange, volle trossen zorgen voor veel kleur van juni tot augustus en geven een verticaal accent aan de beplanting. Wat een unieke eigenschap is van deze plant is wel echt de blauwe variëteit van de Delphinium, maar er zijn ook witte en roze varianten!
     
  • Nepeta: de Nepeta, in de volksmond ook wel ‘Kattenkruid’ genoemd, is een sterke vaste plant. De plant is meestal blauw/paarsig van kleur. Er zijn veel verschillende mooie soorten van de Nepeta verkrijgbaar. Kattenkruid is geschikt voor droge grond. Nepeta groeit bossig en bloeit van juni tot en met september. Als u de plant een plekje geeft in de zon of halfschaduw zal die daar erg gelukkig mee zijn!

Vaste planten_Wenninkhof

Vaste planten kopen in Winterswijk-Meddo

Bent u ook van plan om vaste planten aan te schaffen? Kom dan gezellig bij ons langs, wij helpen u graag met al uw vragen en geven u natuurlijk advies. In ons tuincentrum in Winterswijk vindt u ook tal van andere producten zoals potterie, grond- en meststoffen en gereedschap. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons groencentrum. Onze exacte locatie en openingstijden kunt u vinden op onze contactpagina. Graag tot ziens in ons groencentrum!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten