Beplantingsservice

Beplantingsservice

Bij Groencentrum Wenninkhof begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste beplanting te kiezen en te onderhouden voor een prachtige en bloeiende tuin. Daarom bieden wij een uitgebreide beplantingsservice aan, zodat u kunt genieten van een tuin die er altijd op zijn best uitziet. Ontdek hieronder hoe onze beplantingsservice u kan helpen om uw tuin naar een hoger niveau te tillen.

Voordelen van onze beplantingsservice

Het uitbesteden van uw beplanting aan onze professionele hoveniers biedt talloze voordelen.

1. Analyse
Allereerst zorgen wij voor een zorgvuldige analyse van uw tuin en luisteren we naar uw wensen, zodat we de perfecte planten kunnen selecteren die passen bij uw tuinstijl en omgeving.

2. Plantenkennis
Daarnaast beschikken onze experts over uitgebreide kennis van plantensoorten en -behoeften, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat uw beplanting optimaal gedijt en bloeit.

3. Gemak
Bovendien nemen we het volledige proces van beplanting voor onze rekening, van advies en planning tot aanleg en nazorg, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en kunt genieten van een prachtig resultaat.

 

Beplantingsservice_Groencentrum Wenninkhof

Inspiratie voor verschillende tuinstijlen

Bij Groencentrum Wenninkhof bieden we inspiratie en mogelijkheden voor diverse tuinstijlen, zodat u uw buitenruimte kunt transformeren naar uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Schaduwtuin:
  Creëer een oase van rust en koelte met een schaduwtuin, waarin planten tot hun recht komen die goed gedijen in de beschutting van bomen en struiken.
 • Mediterrane Tuin:
  Waan uzelf in het zonnige zuiden met een mediterrane tuin vol kleurrijke bloemen, geurige kruiden en sfeervolle terracotta potten.
 • Pluktuin:
  Geniet het hele seizoen door van verse bloemen en kruiden met een pluktuin, waarin u naar hartelust kunt snijden en plukken voor boeketten en gerechten.
 • Moestuin:
  Ontdek de voldoening van het verbouwen van uw eigen groenten, fruit en kruiden in een moestuin, waarin u zelf bepaalt wat er op uw bord belandt.
 • Natuurvriendelijke tuin:
  Trek vlinders, bijen en andere insecten aan met een tuin die is aangelegd met planten en bloemen die rijk zijn aan nectar en pollen, zodat u kunt bijdragen aan de biodiversiteit.
 • Strakke designtuin:
  Ga voor een moderne en minimalistische uitstraling met een strakke designtuin, waarin strakke lijnen, bestrating en symmetrie centraal staan voor een eigentijdse look.

Wat uw voorkeur ook is, onze ervaren hoveniers staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomtuin, van advies tot aanleg en onderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw tuinwensen werkelijkheid maken!

Diverse mogelijkheden voor beplantingsservice

Bij Groencentrum Wenninkhof bieden we verschillende opties aan voor onze beplantingsservice, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past:

1. Zelf uitleggen en inplanten:
Bent u een ervaren tuinier en wilt u zelf de handen uit de mouwen steken? Dan kunt u ervoor kiezen om de beplanting zelf uit te leggen en in te planten.

2. Advies en uitleg door Wenninkhof:
Laat onze experts de beplanting voor u uitleggen, waarbij we rekening houden met de juiste opbouw van de border en de hoogteverschillen tussen de planten. Vervolgens kunt u zelf aan de slag gaan met het inplanten.

3. Volledige uitvoering door onze hoveniers:
Heeft u liever dat onze ervaren hoveniers alles voor u uitvoeren? Dan nemen wij graag het volledige proces van beplanting voor onze rekening.

Wat uw voorkeur ook is, onze beplantingsservice is flexibel en op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen. Twijfelt u welke optie het beste bij u past? Onze hoveniers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Aanvragen van beplantingsservice bij Wenninkhof

Wilt u graag gebruik maken van onze beplantingsservice of heeft u nog vragen? Meer informatie hierover is verkrijgbaar in ons Groencentrum of bij Diana Bent (0543-569302). Neem gerust contact met ons op, wij helpen u maar al te graag. U kunt natuurlijk ook gezellig ons groencentrum bezoeken om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u zelf al wat stoeien met verschillende soorten beplanting klik dan hier. U komt op de website van de tuinen van Appeltern terecht in de plantenencyclopedie (er staan ook prijzen vermeld vanuit de webshop, natuurlijk leveren wij uw gewenste soort ook). Hier kunt u alvast wat inspiratie op doen. Onze medewerkers helpen u graag verder en staan klaar om u te adviseren over de mogelijkheden voor uw tuin. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw droomtuin!

Contact