Beplantingsservice

Beplantingsservice

Bent u op zoek naar een profesionele beplantingsservice? U kent het vast wel: een border in de tuin die niet wil groeien of bloeien, die altijd maar saai blijft of gewoon niet mooi meer is. Of herkent u zich in de situatie waarin u diverse planten heeft aangeschaft, maar nog steeds niet het beoogde effect heeft bereikt. Dat kan anders! Groencentrum Wenninkhof heeft de oplossing voor u. Wij geven u advies en maken eventueel een (her)beplantingsvoorstel voor uw border. Wij organiseren dan een plantdag op maat voor u. Wij hebben verschillende soorten mogelijkheden waar u uit kunt kiezen.

Mogelijkheden beplantingsservice

Bij Wenninkhof kunt u terecht voor professionele beplantingservice. Groencentrum Wenninkhof helpt u maar al te graag, zo bieden wij de volgende verschillende mogelijkheden:

  • U kunt de beplanting zelf uitleggen en inplanten.
  • U kunt de beplanting uit laten leggen door Wenninkhof, zodat er een goede opbouw in de border komt waarbij er rekening gehouden wordt met de hoogteverschillen van de planten. U kunt die dan zelf inplanten.
  • U kunt alles door de ervaren hoveniers van Groencentrum Wenninkhof uit laten voeren.

U kunt zelf bepalen wat het best bij u aansluit, heeft u bijvoorbeeld groene vingers? Dan is de eerste optie wellicht een idee. Heeft u totaal geen groene vingers maar wilt u wel graag dat uw tuin er weer mooi bij ligt, dan past de laatste optie wellicht beter bij u. Mocht u twijfelen dan helpen onze ervaren hoveniers u maar al te graag met uw vragen. Neem gerust contact met ons op. 
Beplantingsservice_Groencentrum Wenninkhof

Beplantingsservice aanvragen bij Wenninkhof 

Wilt u ook graag gebruik maken van onze beplantingsservice of zou u graag meer informatie willen? Meer informatie hierover is verkrijgbaar in ons Groencentrum of bij Diana Bent (0543-569302). Neem gerust contact met ons op, wij helpen u maar al te graag. U kunt natuurlijk ook gezellig ons groencentrum bezoeken om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u zelf al wat stoeien met verschillende soorten beplanting klik dan hier. U komt op de website van de tuinen van Appeltern terecht in de plantenencyclopedie (er staan ook prijzen vermeld vanuit de webshop, natuurlijk leveren wij uw gewenste soort ook). Hier kunt u alvast wat inspiratie op doen.