Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Professioneel tuinonderhoud door de hoveniers van Wenninkhof 

De hoveniers van Wenninkhof in Winterswijk begrijpen dat uw tuin een plek is om van te genieten, niet alleen om in te werken. Daarom bieden wij deskundig tuinonderhoud aan om uw tuin het hele jaar door in topconditie te houden. Of het nu gaat om een particuliere tuin of een bedrijfstuin, wij hebben de kennis en ervaring om uw buitenruimte vakkundig te onderhouden en te verfraaien. Wilt u geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van uw tuin? In overleg met u maken we een passend onderhoudscontract of komen we voor incidenteel onderhoud graag bij u langs. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 


De tuin het hele jaar door in topvorm 

Een mooie tuin vereist het hele jaar door aandacht en zorg. Onze ervaren hoveniers staan voor u klaar om uw tuin in elk seizoen te onderhouden en te verzorgen. Of het nu gaat om het verwijderen van onkruid, het snoeien van planten, het bemesten van de grond, of het winterklaar maken van uw tuin, wij zorgen ervoor dat uw buitenruimte er altijd prachtig uitziet. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste onderhoudswerkzaamheden per seizoen: 

Voorjaar: 

 • Bemesting en voeding voor een gezonde groei. 
 • Snoeien en opruimen na de winter. 
 • Planten van nieuwe bloemen en struiken voor een kleurrijke tuin. 

Zomer: 

 • Regelmatig maaien van het gazon. 
 • Water geven en voeden van planten. 
 • Bijhouden van algemeen onderhoudswerk. 

Najaar: 

 • Snoeien van struiken, hagen en bomen. 
 • Planten en herplanten van bloemen en struiken. 
 • Voorbereiding op de winter door winterharde planten te beschermen. 

Winter: 

 • Winterklaar maken van de tuin door beschermende maatregelen te treffen. 
 • Onderhoudswerkzaamheden zoals sneeuwruimen en plantenverzorging. 

Tuinonderhoud_Wenninkhof

De voordelen van tuinonderhoud door onze hoveniers 

Het uitbesteden van tuinonderhoud aan professionele hoveniers biedt talloze voordelen.  

 1. Grondige en deskundige aanpak 


  Allereerst zorgen ervaren hoveniers voor een grondige en deskundige aanpak, waardoor uw tuin in optimale conditie blijft zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over complexe taken.  
 2. Kennis en gereedschap 


  Daarnaast beschikken hoveniers over de juiste kennis en gereedschappen om efficiënt en effectief te werken, wat resulteert in een prachtig onderhouden tuin zonder dat u zelf kostbare tijd en energie hoeft te besteden.  
 3. Signaleren en oplossen van tuinproblemen 


  Bovendien kunnen hoveniers tijdig problemen signaleren en oplossen, waardoor potentiële problemen zoals onkruidgroei, plagen of ziektes snel worden aangepakt voordat ze uit de hand lopen.  
 4. Gemak 


  Ten slotte biedt het inhuren van hoveniers u gemoedsrust en de mogelijkheid om volop te genieten van uw tuin, wetende dat deze in goede handen is en altijd een lust voor het oog zal zijn. 

Tuinonderhoud_Wenninkhof

Tuinonderhoud door de hoveniers van Wenninkhof 

Bij Wenninkhof kunt u rekenen op professioneel en betrouwbaar tuinonderhoud het hele jaar door. Onze vakkundige hoveniers staan voor u klaar om uw tuin in optimale conditie te houden, zodat u kunt blijven genieten van een prachtige buitenruimte. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw tuinonderhoud aan ons toe te vertrouwen. Wij verwelkomen u graag in ons groencentrum in Winterswijk! 

Over onze hoveniers                  Alles over tuinaanleg            Neem contact op