Hoveniers

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier? Wilt u uw bestaande tuin laten renoveren of een nieuwe tuin laten ontwerpen? Wenninkhof denkt graag met u mee als het om een tuin rondom uw woning of bedrijfsruimte gaat. Wij bieden onze dienst ook bij gemeenten of openbare instellingen aan. Wij brengen uw wensen in beeld en proberen deze zoveel mogelijk te verwerken in een goed en gedegen tuinontwerp dat past bij u en de omgeving. Het belangrijkste voor uw toekomstige tuingeluk is natuurlijk ‘De Vier Basisvoorwaarden voor Tuingeluk’, maar daarnaast zijn er nog talrijke factoren die uw tuingeluk bevorderen. Zo kan een tuin soms een specifiek probleem hebben, zoals wateroverlast of permanente schaduw. Onze hoveniers spelen hier effectief op in.

Hovenier spreken? 

Wij ontvangen graag een e-mail van u waarin u aangeeft wat uw wensen met betrekking tot uw project zijn. Gaat het om tuinonderhoud, vijveraanleg, tuinrenovatie of beplantingsservice? Laat ons weten wat u door onze hoveniers zou willen laten oppakken en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Contact opnemen is altijd vrijblijvend. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar [email protected] en laat uw tuindromen in vervulling gaan!

Neem contact op 

 

 

Hoveniers_Groencentrum Wenninkhof

Wat bedoelen we met ‘De Vier Basisvoorwaarden voor Tuingeluk’? Het is allemaal veel eenvoudiger dan u misschien denkt. Uw tuingeluk wordt voornamelijk bepaald door vier eenvoudige basisvoorwaarden. Als uw tuin voldoet aan deze voorwaarden, dan is de basis voor uw tuingeluk gelegd. Met het lijnenspel, de gekozen producten en de uitstraling van uw accessoires kan het alleen nog maar mooier worden. De verhoudingen, het volume, de privacy en de energiebalans zijn geluksbepalend. Tijdens het inventarisatiegesprek leggen wij u hierover graag meer uit! Meer informatie op de website kunt u vinden op de:

Hoveniers_Wenninkhof

Als wij al uw wensen op creatieve wijze in het ontwerp hebben vertaald, is het aan u om te besluiten om een offerte aan te vragen. In de werkomschrijvende offerte omschrijven wij alle onderdelen inclusief materiaalkeuze, hoeveelheid en constructieaanpak. Wij bespreken de offerte punt voor punt met u door aan de hand van het ontwerp. Wij brengen niets in rekening tot u het eens bent met de gemaakte offerte. 

Stuur een e-mail naar [email protected] om een afspraak in te plannen met een van onze ervaren hoveniers.