Tuinen van Appeltern

Tuinen van Appeltern

Wist u al dat Groencentrum Wenninkhof wordt aanbevolen door De Tuinen van Appeltern? Als bedrijf kijken we graag over de grenzen van onze vestigingsplaats. Daarnaast dragen we graag een steentje bij aan een mooiere tuinwereld voor iedereen. Juist om die reden maakten we een aantal jaren geleden kennis met De Tuinen van Appeltern. Dit immense tuinplatform met een uitgestrekt voorbeeldtuinenpark in het Gelderse dorpje Appeltern, is gemaakt om mensen te helpen en te inspireren op het gebied van tuin. Het park telt honderden concrete modeltuinen en informeert via hun website miljoenen tuiniers. De Tuinen van Appeltern heeft ons gevraagd om hen daar bij te helpen. Uiteraard moesten we daarbij wel voldoen aan een aanzienlijk aantal vakbekwame en creatieve eisen.

De Tuinen van Appeltern_Groencentrum Wenninkhof

Samenwerking Groencentrum Wenninkhof & De Tuinen van Appeltern

We werken nu al enige tijd samen met De Tuinen van Appeltern en voelen ons als een vis in het water. Het is geweldig om samen met hen de tuinwereld een stukje mooier te kleuren. Daarbij heeft onze relatie ook voordelen voor u. Zo leiden wij u er graag vrijblijvend rond en als u ons belt (0543-569302) sturen we u een gratis toegangsvoucher zodat u er ook op eigen houtje kunt gaan kijken. We zijn regelmatig in Appeltern te vinden omdat we er samen met hen tal van activiteiten organiseren. U kunt zich wellicht voorstellen dat we best een beetje trots zijn op de samenwerking. Als u nog nooit in Appeltern bent geweest of meer wilt weten, moet u eens kijken op de website www.appeltern.nl of neem gerust contact met ons op. 

De Tuinen van Appeltern_Groencentrum Wenninkhof

De Tuinen van Appeltern

Het park van De Tuinen van Appeltern is momenteel 22 hectare groot. Er zijn inmiddels meer dan tweehonderd verschillende voorbeeldtuinen aangelegd, compleet met bestrating, beplanting en meubilair. Elke tuin is weer anders:

  • qua vorm,
  • qua oppervlakte,
  • qua inrichting.

Tijdens een wandeling door alle tuinen krijgt u een levendig beeld van de vele mogelijkheden. Vijfentwintig jaar geleden zijn De Tuinen van Appeltern begonnen met de eerste modeltuinen en feitelijk zijn zij daar nooit mee opgehouden. Elke dag zijn zij wel ergens in het park aan het werk met weer een nieuwe tuin of de renovatie van een bestaande tuin. Trots zijn zij ook op de modeltuinen van bijzondere ontwerpers. Door het constante proces van verandering oogt het park, ook voor vaste bezoekers, steeds weer nieuw! Meer informatie over De Tuinen van Appeltern vindt u op www.appeltern.nl.