Tuinaanleg

Tuinaanleg

Voor tuinaanleg moet u bij Groencentrum Wenninkhof in wezen. Zou u ook graag een nieuwe tuin aangelegd willen hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in het aanleggen van tuinen, we hebben al veel mooie projecten mogen doen. Wij zorgen er graag voor dat u de tuin krijgt die u voor ogen heeft! Bij tuinaanleg kunt u denken aan:

  • Renovatie van uw tuin;
  • Beplanting plaatsen;
  • Aanleg gazon;
  • Aanleggen van een vijver.

Bovenstaande is een greep uit de mogelijkheden die Groencentrum Wenninkhof voor u kan uitvoeren. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Tuinaanleg_Groencentrum Wenninkhof

Tuinaanleg op maat

Wanneer het ontwerp of de renovatiewerkzaamheden bekend zijn, is het tijd om over te gaan naar de daadwerkelijke uitvoering. Het is tijd om uw tuin weer te laten stralen. Wenninkhof staat voor u klaar om met precisie de schop in de grond te zetten, maar ook om de benodigde (bouwkundige) constructies, verhardingen en elektra in uw tuin aan te leggen.

Tuinaanleg_Groencentrum Wenninkhof

Mogelijkheden Tuinplanten

U kunt zelf uw type beplanting aangeven, en of dit uit laten voeren door Groencentrum Wenninkhof. Wij zijn dagelijks bezig met beplanting en bezoeken regelmatig diverse beurzen om u een goed assortiment planten te kunnen bieden. Hierbij wordt gedacht aan diverse bloeiperiodes, kleuren, een goede mix van wintergroen en bladverliezende beplanting. We houden natuurlijk ook rekening met vorstgevoeligheid en de grondsoort die in uw tuin aanwezig is.

Een van onze sterke punten is dat wij alle voorkomende werkzaamheden, of het nu gaat om aanleg of renovatiewerk, in eigen hand houden. Zo zijn wij onafhankelijk van onderaannemers, zodat er geen vertragingen in de werkzaamheden oplopen. U kunt ook eens een kijkje nemen op onze beplantingsservice pagina.

Tuinaanleg_Groencentrum Wenninkhof

Tuinaanleg Groencentrum Wenninkhof inschakelen

Bent u ook enthousiast geworden? Bij ons bent u aan het juiste adres voor het aanleggen van uw nieuwe tuin. Of u nou een kleine of grote tuin heeft, wij laten elke tuin weer stralen. Zou u graag meer willen weten over onze dienst(en)? Neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs in Winterswijk. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin! Neem ook eens een kijkje op onze pagina tuinonderhoud. Nadat wij uw tuin hebben aangelegd kunnen wij deze namelijk ook voor u onderhouden!