Bloemen en boeketten

Volop verkrijgbaar bij Groencentrum Wenninkhof: bloemen en boeketten! In december 2019 hebben wij Bloemenhandel ten Pas overgenomen waardoor wij vanaf nu ook bloemen, snijbloemen, bloemarrangementen en bloemabonnementen verkopen! Bent u op zoek naar een mooi boeket voor bij u thuis op tafel? Wilt u iemand verrassen met een bloemetje? Of is er iemand jarig? Wat de reden ook is, vanaf nu koopt u de mooiste bloemen en boeketten bij Groencentrum Wenninkhof. Op onze buitenafdeling verkopen wij diverse boeketten en verse tulpen klaar staan. 

Bestel bloemen in onze webshop

Buitenverkoop - Wenninkhof

 

 

Buitenverkoop bloemen en boeketten

Tijdens de sluiting van ons Groencentrum is onze buitenverkoop voor bloemen, boeketten en cadeaus gewoon geopend. Op het parkeerterrein van ons Groencentrum koopt u hier geheel coronaproof de mooiste bloemen, veldboeketten, tulpen en nog veel meer.

Bloemen bestellen

Wilt u bloemen bestellen? Dat kan door een mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 0543569302. Het is ook mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen in de regio Winterswijk-Meddo.

U vindt bij ons onder andere: 

  • bloembollen op pot (tulpen, narcissen, hyacinten)
  • boeketten
  • losse tulpenbossen
  • tuinplanten

Bloemabonnement bij Wenninkhof

Het leukste cadeau om te krijgen en om te geven: een bloemabonnement bij Groencentrum Wenninkhof. Wij hebben verschillende abonnementen waarmee u wekelijks of maandelijks een prachtig boeket ontvangt. U kiest zelf de gewenste grootte van het boeket en u geeft uw favoriete bloemen aan ons door. Wij gaan aan de slag met het schikken van het mooiste boeket en u geniet wekelijks van een vers, fris en kleurrijk bloemetje thuis! Geef een bloemabonnement cadeau aan een vriend of vriendin. Zo bezorgt u een bloemetje en een lach op iemands gezicht. Kom langs in ons Groencentrum in Winterswijk - Meddo of bel of mail ons voor meer informatie. Wij zien u graag snel bij Groencentrum Wenninkhof, plan uw route via onze contactpagina.

Vaas met bloemen

Koop de mooiste boeketten op onze bloemenafdeling in Winterswijk - Meddo. Zoekt u een glazen vaas gevuld met kleurrijke bloemen? Wij hebben een ruim aanbod aan prachtige glazen vazen in ons Groencentrum. Bekijk ons assortiment in Winterswijk - Meddo en laat u inspireren door de vele kleuren, vormen en groottes. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste vaas. Wilt u een boeket verzenden en gebruik maken van een leenvaas? Dat kan! Het is mogelijk om een leenvaas te gebruiken en uw boeket op de mooiste manier te laten bezorgen. Kom langs voor alle informatie omtrent het bezorgen van bloemen of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0543-569302.

Bloemen en boeketten - Wenninkhof

Gefeliciteerd bloemen

Is er iemand jarig en wilt u degene verrassen met een fleurige bos bloemen? Schenk een bos bloemen en zeg 'gefeliciteerd' op een speciale manier. Stel zelf een boeket samen van de favoriete bloemen van de jarige of kies een van de boeketten die onze bloemschikkers voor u hebben samengesteld. Klassieke boeketten met rozen zijn nog steeds populair. Tegenwoordig zijn veldboeketten met verschillende soorten bloemen erg in trek. Wij binden uw favoriete losse bloemen samen tot een mooi geheel. 

Vaas met bloemen - Wenninkhof

Koop bloemen bij Groencentrum Wenninkhof

Woont u in de omgeving Winterswijk-Meddo en bent u op zoek naar een mooi boeket met bloemen uit het seizoen? Onze bloembindsters maken zes dagen in de week de mooiste boeketten. In onze buitenverkoop presenteren wij u mooie bloemen, planten en bloembollen. Kom langs bij de buitenverkoop op het parkeerterrein van ons Groencentrum in Winterswijk - Meddo en aanschouw ons aanbod aan bloemen, boeketten en cadeaus! Wij verwelkomen u graag. Heeft u vragen, neem dan contact op door te bellen naar 0543-569302 of stuur een e-mail naar [email protected].

Bestel bloemen in onze webshop