Bloemen en boeketten

Vanaf nu verkrijgbaar bij Groencentrum Wenninkhof: bloemen en boeketten! In december 2019 hebben wij Bloemenhandel ten Pas overgenomen waardoor wij vanaf nu ook bloemen, snijbloemen, bloemarrangementen en bloemabonnementen verkopen! Bent u op zoek naar een mooi boeket voor bij u thuis op tafel? Wilt u iemand verrassen met een bloemetje? Of is er iemand jarig? Wat de reden ook is, vanaf nu kunt u voor al uw bloemen en boeketten terecht bij Groencentrum Wenninkhof. Wij zijn erg trots op onze bloemafdeling en ontvangen u binnenkort graag! 

Bloemen abonnement bij Wenninkhof

Het leukste cadeau om te krijgen en om te geven: een bloemabonnement bij Groencentrum Wenninkhof. Wij hebben verschillende abonnementen waarmee u wekelijks of maandelijks een prachtig boeket bloemen ontvangt. U kiest zelf de gewenste grootte van het boeket en wellicht geeft u uw favoriete bloemen aan ons door. Wij gaan aan de slag met het schikken van het mooiste boeket en u geniet van een vers, fris en kleurrijk bloemetje thuis! Geef een bloemabonnement cadeau aan een vriend of vriendin. Zo bezorgt u een bloemetje en een lach op iemands gezicht! Kom langs in ons Groencentrum in Winterswijk - Meddo of bel of mail ons voor meer informatie. Wij zien u graag snel bij Groencentrum Wenninkhof, plan uw route via onze contactpagina.

Bloemen en boeketten - Wenninkhof

Vaas met bloemen

Koop de mooiste boeketten bij onze bloemenafdeling in Winterswijk - Meddo. Zoekt u een glazen vaas bij uw boeket met bloemen? Wij hebben een ruim aanbod aan prachtige glazen vazen in ons Groencentrum. Bekijk ons assortiment in Winterswijk - Meddo en laat u inspireren door de vele kleuren, vormen en groottes. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste vaas. Wilt u een boeket verzenden en gebruik maken van een leenvaas? Dat kan! Het is mogelijk om een leenvaas te gebruiken en uw boeket op de mooiste manier te laten bezorgen. Kom langs voor alle informatie omtrent het bezorgen van bloemen.

Vaas met bloemen - Wenninkhof

Gefeliciteerd bloemen

Is er iemand jarig en wilt u degene verrassen met een fleurige bos bloemen? Schenk een bos bloemen en zeg 'gefeliciteerd' op een speciale manier. Stel zelf een boeket samen van de favoriete bloemen van de jarige of kies een van de boeketten die onze bloemschikkers voor u hebben samengesteld. Klassieke boeketten met rozen zijn nog steeds populair, maar tegenwoordig zijn veldboeketten erg in trek. Verschillende losse bloemen samenbinden tot één geheel zorgt voor een speels effect. Kom langs in ons Groencentrum in Winterswijk - Meddo en aanschouw ons aanbod aan gefeliciteerd bloemen! Wij verwelkomen u graag.