Valentijnsdag

Het is bijna zover.. Valentijnsdag 2020! De dag dat u uw geheime liefde nu eindelijk kunt vertellen wat degene voor u betekent. Een oude traditie is het sturen van rozen. En dan hebben we het natuurlijk over rode rozen. Rode rozen staan symbolisch voor romantiek, passie en liefde. De perfecte match met Valentijnsdag. Wie stuurt u deze Valentijnsdag een bos rozen? Bij Groencentrum Wenninkhof hebben we een ruim assortiment aan Valentijnsboeketten. Onze bloemafdeling is geopend en maakt Valentijnsdag voor u onvergetelijk. Want zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van om met Valentijnsdag verrast te worden? Wij zien u graag in ons Groencentrum in Winterswijk - Meddo. 

Rode rozen voor Valentijnsdag

Wie verzendt u dit jaar rode rozen voor Valentijnsdag? Uw geheime liefde, uw eeuwige liefde, uw beste vriend of vriendin, uw moeder of vader of misschien uw overleden liefde, Valentijnsdag is de dag van alle soorten liefdes. Rode rozen mogen niet ontbreken op Valentijnsdag. Vertel hoeveel u van uw geliefde houdt met een bos rode rozen. Verras uw Valentijn dit jaar een extra: koop een bos rode rozen, strooi wat rozenblaadjes op bed en brand kaarsjes op de vensterbank. Haal uw favoriete fles wijn in huis en u heeft gegarandeerd een Valentijnsdag om niet te vergeten. 

Valentijnsdag - Groencentrum Wenninkhof

Verras uw Valentijn met Valentijnsdag 

Wellicht zegt uw partner "Valentijnsdag is zo commercieel, daar doen wij niet aan mee." Maar stiekem vindt uw partner het leuk om verrast te worden met Valentijnsdag. Wat heeft u dit jaar in petto? Trek dit jaar alles uit de kast om uw Valentijn te verrassen! Tover een lach op uw geliefdes gezicht door hem of haar te verrassen met een prachtig Valentijnsdagboeket. Bij Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk - Meddo hebben we de mooiste Valentijnsboeketten. Onze bloemafdeling heeft een ruime keuze aan Valentijnsboeketten, groot, klein, veel of weinig kleur. Wat uw wens ook is, haal uw Valentijnsboeket bij Groencentrum Wenninkhof. 

Valentijnsdag rozen bloemen boeket - Groencentrum Wenninkhof

Valentijnsboeket bij Wenninkhof

Op vrijdag 14 februari 2020 staat onze bloemafdeling vol met boeketten die wij met zorg voor u hebben samengesteld. Ook verkopen wij rode rozen van de beste kwaliteit. Wilt u uw vriend een roos cadeau doen? Dan kunt u ook kiezen voor witte, gele of zalmkleurige rozen. U koopt enkele rozen, een bos rozen of een samengesteld boeket. Kom langs in ons Groencentrum in Winterswijk - Meddo voor de meest verse en mooie bloemen. Wij helpen u graag om Valentijnsdag 2020 onvergetelijk te maken!

Plan uw route naar ons Groencentrum of bel of e-mail ons voor meer informatie over de Valentijnsboeketten. Wij zien u graag op 14 februari bij Groencentrum Wenninkhof!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemen en boeketten