Valentijnsdag

Het is bijna zover... Valentijnsdag op zondag 14 februari 2021. De dag van de liefde. Is dit dan eindelijk de dag dat u uw geheime liefde vertelt wat u voor degene betekent? Met Valentijnsdag is de traditie natuurlijk het versturen van rode rozen. Rode rozen staan symbolisch voor romantiek, passie en liefde: een perfecte match met waar Valentijnsdag om draait. Wie stuurt u met Valentijnsdag een bos rozen? Uw partner, uw geheime liefde, uw verboden liefde of uw eeuwige liefde? Welke liefde u ook voelt, Valentijnsdag is dé dag om uw gevoel te uiten.

Valentijnsdag buitenverkoop

Bij Groencentrum Wenninkhof hebben we een ruim assortiment aan Valentijnsboeketten. Dit jaar bieden wij onze Valentijnsboeketten aan op onze buitenverkoop. Op onze parkeerplaats van het Groencentrum vindt u diverse bloemen, rozen en boeketten om Valentijnsdag onvergetelijk te maken. Want zeg nu zelf, iemand verrassen met Valentijnsdag is toch het allerleukst? Wij zien u graag bij de buitenverkoop van ons Groencentrum in Winterswijk - Meddo. Wilt u zeker zijn van een mooi boeket met Valentijnsdag? Geef uw bestelling vóór zaterdag 15:00 uur aan ons door via [email protected] of 0543569302 en wij zorgen dat uw boeket voor u klaar staat.

Bestel Valentijnsboeket bij Wenninkhof

Onze bloembind(st)ers zijn sinds donderdag 11 februari hard aan het werk om een mooie voorraad boeketten voor u klaar te zetten. Kom langs op de buitenverkoop van ons tuincentrum en kies uw favoriete boeket uit. Onze boeketten gaan vanaf €15,00. Wij hebben diverse modellen beschikbaar, groot, medium of klein. Voor de liefde van uw leven of voor de (nog) prille liefde. Een voorbeeld uit ons Valentijnsassortiment: 

Valentijnsdag boeket - Wenninkhof

Rode rozen voor Valentijnsdag

Wie stuurt u dit jaar mooie rode rozen voor Valentijnsdag? Uw geheime liefde, uw eeuwige liefde, uw beste vriend of vriendin, uw moeder of vader of misschien uw overleden liefde? Groencentrum Wenninkhof heeft prachtige rode rozen voor alle soorten liefde. Rode rozen mogen uiteraard niet ontbreken op Valentijnsdag 2021. Vertel hoeveel u van uw geliefde houdt met een bos rode rozen. Verras uw Valentijn dit jaar eens extra: koop een bos rode rozen, strooi wat rozenblaadjes op bed en brand kaarsjes op de vensterbank. Haal uw favoriete fles wijn in huis en u heeft gegarandeerd een Valentijnsdag om niet te vergeten. 

Valentijnsdag - Groencentrum Wenninkhof

Verras uw Valentijn met Valentijnsdag 

Wellicht zegt uw partner "Valentijnsdag is zo commercieel, daar doen wij niet aan mee." Stiekem vindt uw partner het leuk als u hem/haar verrast op Valentijnsdag. Wat heeft u dit jaar in petto? Trek dit jaar alles uit de kast om uw Valentijn te verrassen! Na een bewogen 2020 is het tijd om de liefde te vieren. Tover een lach op uw geliefdes gezicht door hem of haar te verrassen met een prachtig Valentijnsdagboeket. Bij Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk - Meddo verkopen wij de mooiste Valentijnsboeketten op onze buitenverkoop. Onze buitenverkoop heeft een ruime keuze aan Valentijnsboeketten, groot, klein, veel of weinig kleur. Wat uw wens ook is, haal uw Valentijnsboeket bij Groencentrum Wenninkhof. 

Valentijnsdag rozen bloemen boeket - Groencentrum Wenninkhof

Valentijnsboeket bij Wenninkhof

Op zondag 14 februari 2021 staat onze buitenverkoop vol met boeketten die wij met zorg voor u hebben samengesteld. Ook verkopen wij rode rozen van de beste kwaliteit. Wilt u uw beste vriend of vriendin een roos cadeau doen? Dan kiest u bijvoorbeeld voor witte, gele of zalmkleurige rozen. Wij bieden enkele rozen, een bos rozen of een speciaal door onze bloembinders samengesteld boeket. Kom langs op onze buitenverkoop bij ons Groencentrum in Winterswijk - Meddo voor verse en mooie bloemen. Wij helpen u graag om Valentijnsdag 2021 onvergetelijk te maken!

Plan uw route naar de buitenverkoop van ons Groencentrum of bel of e-mail ons voor meer informatie over de Valentijnsboeketten. Wij zien u graag op de buitenverkoop van Groencentrum Wenninkhof! Let op: zondag 14 februari is ons tuincentrum gesloten. Wilt u uw geliefde op zondag 14 februari verrassen? Geef vóór zaterdag 13 februari 15:00 uur een bestelling aan ons door. Dan brengen wij op zondag 14 februari uw boeket bij uw geliefde in Winterswijk langs!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemen en boeketten