Moederdag

Bestel direct de mooiste Moederdagboeketten online

De dag dat in heel Nederland de meeste bloemen worden gekocht: Moederdag. Dat is niet voor niets: we zetten onze moeders graag in het zonnetje. Dit is hét moment om uw moeder te laten weten: bedankt voor alles wat u voor me doet. Bij Groencentrum Wenninkhof bereiden wij ons vast voor op een zonnige, vrolijke Moederdag. De voorspellingen zien er goed uit, laten we van Moederdag 2022 een liefdevolle, gezellige dag met onze geliefden maken.

Moederdag 2022

Voorzichtig gaan we weer op bezoek bij onze moeders. Na een jaar van strenge maatregelen, nagenoeg geen bezoek en elkaar geen knuffels geven, is het tijd voor een Moederdag als vanouds. Het leukste en mooiste cadeau om te geven? Zeg het met bloemen! Een bos bloemen in haar favoriete kleur tovert direct een glimlach op haar gezicht. Bestel uw bloemen bij onze bloemenafdeling. Wij hebben mooie soorten direct van de veiling. Zo zijn uw bloemen echt vers en staan ze zo lang mogelijk mooi. Kom langs en kies de mooiste boeketten die wij met zorg voor u samenstellen. Of bestel via: 

Moederdag 2022 - Wenninkhof

Verras uw moeder 

Moederdag is, ondanks dat er langzaam weer meer mogelijk is, nog steeds een onzekere periode door het coronavirus. Het liefst sluiten we onze moeders in de armen en geven we hen een dikke knuffel. Is dat voor u nog niet mogelijk? Verras uw moeder met een mooie bos bloemen van Groencentrum Wenninkhof! Onze bloemisten stellen prachtige boeketten, arrangementen en bossen voor u samen. Geef uw moeder op een gepaste manier een cadeau met Moederdag. Wij hebben fantastische bossen bloemen in alle soorten en kleuren, tegen elk budget. Kom langs of bel voor meer informatie.

Bos bloemen voor Moederdag

Fleur uw moeder op met fraaie bloemen van Groencentrum Wenninkhof, bij ons vindt u met zorg en liefde samengestelde boeketten. Wij maken mooie combinaties van gerbera's, lelies, rozen en tulpen uit het seizoen. Combineer kleurrijke bloemen met groene takken als eucalyptus of varens. Wilt u een speciaal boeket laten maken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. U kiest zelf de grootte en de prijs van het boeket, geeft ons aan welke bloemen u in het boeket wilt latent terugkomen en wij doen de rest! 

Moederdag bloemen online

Bekijk onze bloemen in de webshop of kom langs in ons Groencentrum in Winterswijk. Kies zelf de bezorgdatum en vul het adres van de ontvanger in. Wij zorgen dat uw boeket zondag keurig bij uw moeder aankomt. 

Moederdag boeket - Wenninkhof Moederdag boeket - Wenninkhof Moederdag boeket - Wenninkhof  

Moederdag boeket - Wenninkhof Boeket Moederdag - Wenninkhof Boeket Moederdag - Wenninkhof

Bekijk al onze boeketten in de webshop

 

 

Moederdag bloemen Wenninkhof

Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden om uw moeder te verrassen aanstaande zondag 8 mei. Maak van Moederdag 2022 een speciale dag. Plan uw route naar ons groencentrum, u vindt ons in Winterswijk-Meddo, nabij 't Hilego en Zwolle. Heeft u vragen over onze bloemen en boeketten voor Moederdag? Neem contact met ons op door te mailen naar [email protected] of bel ons via 0543-569302.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemen en boeketten