Moederdag

Bestel direct de mooiste Moederdagboeketten online

De dag dat in heel Nederland de meeste bloemen worden gekocht: Moederdag. En dat is niet voor niets. De nationale dag waarbij we allen onze moeders in het zonnetje mogen zetten, laten wij niet aan ons voorbijgaan. Bij Groencentrum Wenninkhof bereiden wij ons vast voor op een zonnige, vrolijke moederdag 2020. Het is nog onduidelijk of we tegen die tijd op bezoek mogen bij onze moeders om hen een knuffel te geven. Om de gezondheidsregels van het RIVM na te leven maar uw moeder toch laten weten dat u aan haar denkt op deze speciale zondag? Zeg het met bloemen. Een bos bloemen van haar favoriete soort is, zeker in deze tijd, een goed idee! Kom langs en kies de mooiste boeketten die wij met zorg voor u samenstellen. 

Moederdag 2020 - Wenninkhof

Moederdag 2020

Moederdag 2020 zal zeker een dag zijn die anders is dan andere dagen, dat komt niet alleen omdat het Moederdag is, maar ook omdat we nog steeds in een onzekere periode leven door het coronavirus. Het liefste zouden wij alle moeders in de armen vliegen en hen vertellen dat zij het super doen. Maar omdat we ons aan de gezondheidsvoorschriften houden en daarbij 1.5m afstand moeten houden, is een knuffel geen optie. Wat doen we dan wel op deze speciale dag om onze moeders in het zonnetje te zetten? Koop een mooie bos bloemen bij Groencentrum Wenninkhof! Onze bloemafdeling stelt prachtige boeketten, arrangementen en bossen voor u samen. Verras uw moeder op een gepaste manier met een bos bloemen van Groencentrum Wenninkhof. 

Bos bloemen voor moederdag

Fleur uw moeder op met fraaie bloemen van Groencentrum Wenninkhof, bij ons vindt u met zorg en liefde samengestelde boeketten. Onze bloembind(st)ers gaan in de dagen voor Moederdag met alle liefde aan de slag om de mooiste boeketten voor u samen te stellen. Wij maken een mooie combinatie van gekleurde bloemen als gerbera's, lelies, rozen en tulpen met groene takken als eucalyptus en andere groene bladeren. Wilt u een speciaal boeket laten maken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. U kiest zelf de grootte en de prijs van het boeket, geeft ons aan welke bloemen u in het boeket wilt latent terugkomen en wij doen de rest! 

Verras uw moeder met moederdag - Wenninkhof

Verras uw moeder

Maak uw moeder blij en laat haar genieten van verse, kleurrijke bloemen in huis. Wellicht heeft u al een tijd geen tot minder contact met uw moeder. Dan is dit de uitgelezen kans om uw moeder te laten weten dat u aan haar denkt. Een os bloemen is namelijk altijd een goed idee. Heeft u een mooie bos uitgekozen in onze bloemafdeling maar zoekt u ook nog een bijpassende vaas? Geen probleem, wij hebben ook prachtige vazen in ons assortiment. Ook voor bloemarrangementen op schaal of bak bent u bij Groencentrum Wenninkhof aan het goede adres. 

Moederdag bloemen Wenninkhof

Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden om uw moeder te verrassen op Moederdag 2020. Plan uw route naar ons tuincentrum, u vindt ons in Winterswijk-Meddo, nabij 't Hilego en Zwolle. Heeft u vragen over onze bloemen en boeketten voor moederdag? Neem contact met ons op door te mailen naar [email protected] of bel ons via 0543-569302.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemen en boeketten