Potterie

Bent u op zoek naar potterie? Dan bent u bij Groencentrum Wenninkhof aan het juiste adres. Planten in bloempotten en bloembakken hebben iets betere verzorging nodig dan bijvoorbeeld planten in de grond. De keuze in potten en manden is bij ons tuincentrum in Winterswijk-Meddo erg groot. Wij hebben geglazuurde en ongeglazuurde potten. Bent u op zoek naar een pot voor uw kamerplant of voor uw tuinplant? Een pot voor buiten herkent u aan een gat in de bodem. Door dit gat loopt al het overtollige water makkelijk weg. Binnenpotten hebben geen gat in de bodem. Wij hebben kleine potten en hele grote potten voor kuipplanten. Kom langs in ons tuincentrum in Winterswijk-Meddo en bekijk ons assortiment potterie.

Potterie - Wenninkhof

Geglazuurde pot

Geglazuurde potten hebben het voordeel dat het water in de pot minder verdampt. De buitenkant van deze potten blijft koeler dan bijvoorbeeld de roodstenen (terracotta) potten. Terracotta potten zijn het meest populair en veel gebruikt voor tuinplanten. Wij hebben een breed assortiment aan geglazuurde en terracotta potten. In terracotta potten zit wel veel kwaliteitsverschil, de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere goed door gebakken. In de wintermaanden komt het wel eens voor dat de goedkopere potten stuk vriezen. Vraag daarom eens deskundig advies aan onze medewerkers in het tuincentrum. Bent u op zoek naar een pot voor een kale kamer- of tuinplant of een plant die u wilt verpotten? Dan bent u bij tuincentrum Wenninkhof aan het juiste adres.  

Assortiment potten

Wij hebben onder andere de volgende potten in ons assortiment:

  • Terracotta potten 
  • Geglazuurde potten
  • Kunststof potten
  • Potten van glas

Potterie_Wenninkhof

Van terracotta tot kunststof: kies uit een ruim aanbod potten

We hebben een ruim assortiment potten waarmee u uw plant en uw interieur, terras of balkon extra mooi tot zijn recht laat komen. Van unieke terracotta potten in natuurlijke en felle kleuren tot makkelijk verplaatsbare, lichtgewicht kunststof potten. Elke bloempot is natuurlijk anders, qua grootte, vorm en materiaal maar ook qua textuur. Kom eens langs bij Groencentrum Wenninkhof en bekijk ons assortiment aan potterie en kies de pot die past bij uw woonstijl en plant.

Verzorging planten in diverse potten

Planten in verschillende potten en afgesloten bakken hebben een betere, meer nauwkeurige verzorging nodig dan bijvoorbeeld planten in de grond. Planten in de grond reguleren namelijk veel meer zelf de hoeveelheid water die ze opnemen. Planten in potten die teveel water krijgen, kunnen dit enkel kwijt via het gat in de bodem. Ondanks het gat in de bodem komt het wel eens voor dat planten 'verzuipen.' Let er dus op dat u planten in potten niet teveel water geeft. Hetzelfde geldt ook voor plantenvoeding. 

Manden en zink

Manden en zinken potten geven uw planten weer een compleet andere uitstraling ten opzichte van geglazuurde potten en terracotta potten. Mandwerk zorgt bijvoorbeeld voor een meer landelijke sfeer. Zinkwerk staat mooi in industriële, robuuste interieurstijlen. Zinken potten passen uiteraard ook goed bij strakke, moderne woonstijlen. Tover uw terras met wat nieuwe manden en zinken potten in een mum van tijd om tot een compleet nieuwe stijl! Waar wacht u nog op? 

Potterie aanbod in Winterswijk

Zoals u merkt, zijn er vele keuzes met betrekking tot potterie. Bij Wenninkhof hebben wij vele soorten potten beschikbaar in ons assortiment. Van klein tot groot, van kunststof tot terracotta, van kleurrijk tot wit of zwart: wij hebben zeker een pot voor u! Kom daarom eens langs bij Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk, onze medewerkers adviseren umaar al te graag. Ontdek ons nieuwste assortiment. Wij hebben prachtig potten met de kleurtrends van dit moment!

 

Hangplanten? Hang planten op!

Zet u kamerplanten of tuinplanten vaak ergens in een hoek of op een tafeltje? Wat dacht u ervan om uw plant eens creatief op te hangen in een leuke hangpot? Bij Wenninkhof verkopen we leuke hangpotten waarmee u uw interieur een speelse uitstraling geeft! Daarnaast is het ook leuk om uw meest gebruikte kruidenpotjes op te hangen aan een metalen rek in de keuken. Hiermee creëert u uw eigen ''Urban Jungle.'' Bekijk hier ook meer woonaccessoires om uw interieur een extra boost te geven! Wij hopen u snel eens te zien bij Groencentrum Wenninkhof! Onze openingstijden vindt u op de contactpagina