Tuinontwerp

Zou u graag een tuinontwerp willen laten maken? Dan bent u bij Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk Meddo aan het juiste adres. Groencentrum Wenninkhof helpt u maar al te graag met het realiseren van dé perfecte tuin. Mocht u vragen hebben over onze tuinontwerpen, neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs bij Groencentrum Wenninkhof.

Tuinontwerp_Groencentrum Wenninkhof

Tuinontwerp laten maken

Wilt u uw bestaande tuin laten renoveren of een nieuwe tuin laten ontwerpen? Groencentrum Wenninkhof denkt graag met u mee als het om een tuin rondom uw woning of bedrijfsruimte gaat. Ook gemeenten of openbare instellingen kunnen we onze diensten aanbieden. Wij brengen uw wensen in beeld en proberen deze zoveel mogelijk te verwerken in een goed en gedegen tuinontwerp dat past bij u en de omgeving. Het belangrijkst voor uw toekomstige tuingeluk zijn natuurlijk ‘De Vier Basisvoorwaarden voor Tuingeluk’, maar daarnaast zijn er nog talrijke factoren die uw tuingeluk kunnen bevorderen. Zo kan een tuin soms een specifiek probleem hebben, zoals wateroverlast of permanente schaduw, waar we effectief op kunnen inspelen.

Als het ontwerp eenmaal is gemaakt, kunnen wij de tuin ook voor u aanleggen. Zou u graag meer info over deze dienst willen hebben? Neem dan een kjikje op de tuinaanleg pagina. Als u vervolgens wil dat wij de tuin gaan onderhouden kan dat natuurlijk ook. Meer informatie over deze service vindt u op de tuinonderhoud pagina.

Tuinontwerp_Groencentrum Wenninkhof

Uw tuingeluk

Wat bedoelen we met ‘De Vier Basisvoorwaarden voor Tuingeluk’? Het is allemaal veel eenvoudiger dan u misschien denkt. Uw tuingeluk wordt voornamelijk bepaald door vier eenvoudige basisvoorwaarden. Als uw tuin voldoet aan deze voorwaarden, dan is de basis voor uw tuingeluk gelegd. Met het lijnenspel, de gekozen producten en de uitstraling van uw accessoires kan het alleen nog maar mooier worden. De verhoudingen, het volume, de privacy en de energiebalans zijn geluksbepalend. Tijdens het inventarisatiegesprek leggen wij u hierover graag meer uit!

Als al uw wensen op creatieve wijze in het ontwerp zijn vertaald, kunt u besluiten om een offerte aan te vragen voor de realisatie. In de werk omschrijvende offerte worden alle onderdelen inclusief materiaalkeuze, hoeveelheid en constructieaanpak omschreven. De offerte wordt punt voor punt met u doorgesproken aan de hand van het ontwerp.