Bomen, heesters en coniferen

Zou u ook graag bomen, heesters of coniferen in uw tuin willen hebben? Dat is zeker mogelijk! Bij Groencentrum Wenninkhof hebben wij een divers aanbod bomen, heesters en coniferen. Wij heten u van harte welkom in ons groencentrum in Winterswijk om ons assortiment te komen bekijken.

Assortiment Groencentrum Wenninkhof


  • Heesters: onder de categorie heesters vallen struiken die in vele gevallen in de herfst hun blad laten vallen, uitzonderingen daargelaten. Een heester kan heel bepalend zijn in de tuin. Er zijn vroegbloeiende heesters zoals de forsythia en ribes, heesters die vooral gekocht worden door hun mooie getinte en getekende bladeren en heesters die 's-winters groen blijven zoals de laurier, rhododendron en buxus.
  • Bomen: als u een kleine tuin heeft, denkt u misschien niet meteen aan een boom, maar ook met een kleine tuin is er een aantal soorten boompjes die u gerust kwijt kunt! Vooral de bolboompjes en treurvormen zijn populair zoals de bolacasia, treurwilgje of krenteboompje. Ook voor wat grotere bomen kunt u bij Groencentrum Wenninkhof terecht.

Bomen, heesters, coniferen_Wenninkhof

  • Coniferen: conifeer is de verzamelnaam voor naaldbomen en -struiken. Ze blijven over het algemeen in de winter groen, alleen de larix verliest z'n naalden. De conifeer is een gemakkelijke "boom" die goed te snoeien is, zelfs in mooie vormen maar niet te veel op de wind moet staan. Houdt u daar rekening mee, dan zult u veel plezier beleven aan deze altijd groene struiken.

Bomen, heesters en coniferen_Wenninkhof

Bomen, heesters en coniferen kopen in Winterswijk

Wilt u ook graag een boom, heester of conifeer aanschaffen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen en geven u natuurlijk advies. In ons tuincentrum in Winterswijk vindt u nog veel meer producten als tuinplanten, grond- en meststoffen en nog veel meer. Graag tot ziens in ons tuincentrum, onze openingstijden en exacte locatie kunt u vinden op de contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten