Bloembollen in pot

Bloembollen in pot staan gezellig in de keuken, woonkamer, slaapkamer of in de tuin. Bloembollen zijn in twee categorieën te verdelen: voorjaarsbollen en zomerbollen. De voorjaarsbollen plant u in oktober / november in de grond en de zomerbollen moeten rond april / mei in de grond. Heeft u geen plek om bollen te planten of heeft u zelf wellicht geen groene vingers? Bij Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk-Meddo hebben we vanaf het vroege voorjaar ook bloembollen op pot. Dit zijn bollen die in de aarde zijn gekweekt. Normaal gesproken geniet u pas in de lente van bloembollen in de tuin. Met bloembollen op pot geniet je in de koudere maanden al van vrolijke kleuren.

Dag winterdip: hallo lentekriebels

Bloembollen op pot zorgen ervoor dat u de koude, natte, druilerige wintermaanden achter u laat. De bollen staan gezellig en bloeien tot wel drie weken. De kweker kweekt deze bollen in de aarde en zodra de bollen bloeien, komen de bollen op pot bij ons in het Groencentrum. Afhankelijk van de hoeveelheid, licht, warmte en water bloeien de bloemen op pot tot wel drie weken bij u thuis. Uw winterdip verdwijnt als sneeuw voor de zon met fraaie bloembollen op pot. In ons Groencentrum vindt u vele soorten, kleuren en maten. Wij hebben prachtige potten gevuld met bloembollen. Wilt u een grote pot vol hyacinten of zoekt u naar een kleinere pot met narcisjes? Wat uw wens ook is, bij Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk-Meddo hebben wij de leukste, gezelligste en vrolijkste bloembollen op pot. Kom langs en laat de lentekriebels maar komen!

Bloembollen in pot - Wenninhof

Haal de lente in huis!

Bent u klaar voor de eerste zonnenstralen, knoppen aan de bomen en vogeltjes die 's ochtends fluiten? De lente is in aantocht! Dat betekent dat de winterse woonaccessoires plaatsmaken voor zachte pastelkleuren en vrolijke details in huis. De tuin vult zich langzaam weer met kleur en de eerste blauwe druifjes en sneeuwkolkjes laten zich al zien. Haal nu de lente in huis met bloembollen op pot. U hoeft hiervoor niet zelf aan de slag met potgrond en een schep. Wij hebben de leukste en gezelligste bloembollen die wekenlang bloeien bij u thuis! Narcissen pronken prachtig bij u op de salontafel en blauwe druifjes staan fraai in de keuken. Let op dat u de bloembollen niet naast de fruitmand zet: de bloembollen lopen sneller uit naast fruit. Wilt u langer genieten van de bloembollen op pot? Vermijd dan de fruitmand. Fruit bevat stoffen waardoor lentebloeiers sneller uitlopen.

Bloembollen op pot Winterswijk

Bent u klaar voor zachte gele, licht paarse, zoet roze en gras groene kleuren in huis? Haal de lente in huis met vrolijke lente woonaccessoires en bloembollen op pot. Bij Groencentrum Wenninkhof beleeft u de lente met alle soorten bloembollen op pot. Neem de lente mee naar uw woonkamer en straal zelf evenveel als de hyacinten in pot. Kom langs in ons Groencentrum in Winterswijk-Meddo. Geen tijd om langs te komen? Bel of mail ons om contact op te nemen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloembollen en zaden