Woonaccessoires

Het is altijd een feest om op de afdeling sfeer en cadeau rond te kijken bij ons in Meddo, Winterswijk. Bij ons vindt u een groot assortiment aan woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Potten
  • Vazen
  • Manden
  • Fotolijstjes
  • Geurstokjes

En nog veel meer sfeerartikelen om uw huis gezellig en knus te maken. 

Woonaccessoires - Wenninkhof

Woonaccessoires

Woonaccessoires zorgen ervoor dat er een echte huiselijke sfeer wordt gecreëerd waar anderen jaloers op zijn. Zeg nu zelf: een kaal huis is toch geen gezicht? Wij hebben knusse woonaccessoires zoals een vaas, mandjes, geurstokjes of unieke buddha's. Of juist erg praktische woonartikelen zoals een kapstok, gieters of deurmatten. Voor iedereen is er wel iets te vinden wat perfect bij uw interieur en stijl past. Kom eens langs om ons uitgebreide en gevarieerde aanbod te bekijken en laat u verrassen. Met onze woonaccessoires maakt u van uw huis in een handomdraai een gezellig en warm thuis. Voor iedere ruimte in huis bieden wij u de geschikte woonaccessoires.

Woonaccessoires kopen

Woonartikelen bepalen voor een groot deel de sfeer in uw huis, het is dus belangrijk dat alle artikelen goed bij elkaar passen én bij uw stijl. Onze woonexperts helpen u natuurlijk graag bij het maken van deze keuze(s). Door meubels, gordijnen, kaarsen, kussens en wanddecoratie te kopen, creëert uw sfeer in huis wat uiteindelijk als thuis gaat aanvoelen. Kies bijvoorbeeld bij de wisseling van de seizoenen voor andere accessoires. Tijdens de donkere wintermaanden kiest u het beste voor warme aardetinten en in de zomermaanden voor frisse en vrolijke kleuren. Zo verandert u de sfeer van uw interieur en gaat het thuis nooit vervelen. 

Woonaccessoires Winterswijk - Wenninkhof

Een bank vervangt u natuurlijk niet ieder jaar, maar denk aan de kussentjes die u kunt voorzien van een nieuw of kleurrijk hoesje. Of vervang eens de knoppen van uw ladekast en u zal zien dat het nét een andere uitstraling geeft. Het draait uiteindelijk om het totaalplaatje. Laat u eens inspireren door onze woonaccessoires en kom langs in Winterswijk, Meddo. 

Woonartikelen

Woonaccessoires zijn de échte finishing touch bij het personaliseren van uw interieur. Een huis is om in te leven, van te genieten en om blij van te worden. En om dit te kunnen doen, wilt u natuurlijk uw woning inrichten op basis van uw persoonlijke smaak en stijl. Over smaak valt niet te twisten en wij bieden daarom voor ieder wat wils in ons tuincentrum. Of u nu van stoer, hip, design of landelijk houdt, bij ons bent u aan het juiste adres.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau