Kerstartikelen

Bent u op zoek naar mooie kerstartikelen om kerst 2023 onvergetelijk te maken? De gezelligste kerstshow van Winterswijk is geopend. Bezoek de kerstafdeling van Groencentrum Wenninkhof en doe volop inspiratie op voor het versieren van de kerstboom, uw huis en uw tuin. Heeft u vragen over ons kerstassortiment? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0543-569302 of via [email protected].

Kerstartikelen kopen in Winterswijk

Kerstartikelen, kerstdecoratie en kerstverlichting zorgen voor het echte kerstgevoel. Haal de kerstsfeer in huis en maak van uw huis een sfeervol en knus thuis. Groencentrum Wenninkhof verkoopt mooie kerstdecoratie als kerstmannen, ijspegels, kerststallen, slingers en natuurlijk kerstballen. Ook voor de volgende kerstartikelen bezoekt u ons kersttuincentrum: 

Kerst 2023 - Wenninkhof

Kerstartikelen die passen bij uw interieur

Wij zorgen ervoor dat uw kerstversiering ook bij uw interieur past. Zoekt u  kerstartikelen die u het ultieme kerstgevoel geven, zonder dat uw huis kitcherig oogt? Wij hebben luxe artikelen die klasse en sfeer uitstralen. De mooiste kerstartikelen voor elk soort interieur vindt u bij Groencentrum Wenninkhof. Laat de kerstartikelen aansluiten bij uw interieur door een keuze te maken in kleur.

  • Kiest u bijvoorbeeld voor een klassiek thema, dan combineert u rode en groene accessoires met de kleuren en meubels die u al in huis heeft.
  • Wilt u een moderne look geven aan uw kerstinterieur? Dan zijn basiskleuren als zwart, bruin, wit, goud en zilver ideaal om te combineren. 

Tegenwoordig koopt u naast kerstballen nog veel meer andere versieringen voor in de boom. Maak van uw kerstboom de blikvanger in huis. U vindt allerlei moois om uw kerstboom compleet te versieren in de stijl die u leuk vindt. Laat uw creativiteit op de vrije loop en bezoek ons groencentrum in de maanden oktober, november en december.

Kerstartikelen_Wenninkhof

Geen kerst zonder kerstboom

Natuurlijk mag het belangrijkste element van Kerstmis niet ontbreken: de kerstboom. Of u nu een echte kerstboom of een neppe kerstboom kiest, een kerstboom zorgt direct voor het echte kerstgevoel. Bij Groencentrum Wenninkhof zijn diverse kerstbomen beschikbaar in verschillende maten en soorten. Van mini-bomen tot bomen van meer dan twee meter voor bijvoorbeeld in de tuin!

Weet u al wat voor boom u wilt? Wij begrijpen dat dit best lastig kan zijn. Zo zitten er natuurlijk verschillende voor- en nadelen aan kunstkerstbomen en echte kerstbomen. Wij zetten de voor- en nadelen voor u op een rijtje:

  • Kunstkerstbomen gebruikt u voor meerdere kerstvieringen. Een kunstkerstboom gaat tenslotte langer mee dan een echte kerstboom. Zorg dat u een opslagplek beschikbaar heeft om de boom voor de rest van het jaar op te slaan. Daarnaast is een groot voordeel dat de kunstkerstboom geen naaldjes verliest en dat mensen met een allergie geen allergische reacties krijgen van een kunstkerstboom.
  • Een echte kerstboom wekt bij veel mensen pas het échte kerstgevoel op. De heerlijke dennengeur in huis is een van de voordelen van een echte kerstboom. Heeft u genoeg ruimte in de tuin? Dan plant u een echte kerstboom zelfs in de tuin. Doe dit wel binnen een week na aanschaf van de boom.

Kerstartikelen_Wenninkhof

Kerstartikelen kopen in Winterswijk

Kom gezellig eens langs bij Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk en laat u inspireren! Wij hebben de mooiste kerstartikelen in allerlei verschillende stijlen. Ons assortiment is zeer uitgebreid, dus laat u verrassen in ons tuincentrum. Van kerstdecoratie tot aan kerstverlichting en meer, u vindt alles wat u zoekt bij Groencentrum Wenninkhof. Onze medewerkers helpen u maar al te graag met het vinden de allerleukste kerstartikelen die bij u passen. Voor vragen neemt u ook altijd contact met ons op. Graag tot ziens bij Groencentrum Wenninkhof!

Ga naar de online kerstshop