Kerstartikelen

Bent u op zoek naar mooie kerstartikelen om uw kerst in 2019 onvergetelijk te maken? Kom dan eens langs bij ons Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk, Meddo. U kunt in de aanloop van Kerstmis hier volop inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. In ons groencentrum vindt u de allernieuwste kersttrends. Heeft u vragen over ons kerst assortiment? Kom dan vooral gezellig langs ons tuincentrum en laat u adviseren door onze medewerkers. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op het volgende nummer: 0543-569302 of via: info@wenninkhof.nl.

Kerstartikelen kopen in Winterswijk

Kerstdecoratie creëert het echte kerstgevoel en kerstsfeer die iedereen in en rond het huis wil brengen. Bij ons kunt u voor bijna alles rondom kerst terecht. Denk aan:

U kunt dus echt alles bij Wenninkhof in Winterswijk vinden. Iedereen wilt natuurlijk rond de kerstperiode ook echt een kerstgevoel hebben. Dit kunt u het best creëren met mooie kerstartikelen in uw huis. Laat de kerstartikelen aansluiten bij uw interieur door een keuze te maken in kleur en bijvoorbeeld thema. Tegenwoordig kunt u naast kerstballen nog veel ander moois in uw kerstboom hangen dus laat uw creativiteit de vrije loop gaan als het om kerstdecoratie gaat!

Kerstartikelen_Wenninkhof

Geen kerst zonder kerstboom

Natuurlijk kunnen we het belangrijkste element van Kerstmis niet vergeten: de kerstboom. Of u nu een echte kerstboom of neppe kerstboom kiest, u moet er eigenlijk wel een in huis hebben om de echte kerstsfeer te hebben. Bij Wenninkhof zijn diverse kerstbomen beschikbaar in verschillende maten en soorten. Van mini bomen tot bomen van meer dan twee meter voor bijvoorbeeld in de tuin!

Weet u al wat voor boom u zou willen aanschaffen? Wij begrijpen dat dit best lastig kan zijn. Zo zitten er natuurlijk verschillende voor- en nadelen aan kunstkerstbomen en echte kerstbomen. Hier zijn er een aantal op een rijtje:

  • Kunstkerstbomen kunnen bij meerder kerstvieringen worden gebruikt. U moet wel een opslagplekje beschikbaar hebben om de boom het rest van het jaar in op te slaan. Daarnaast is een groot voordeel dat de kunstkerstboom geen naaldjes verliest.
  • Een echte kerstboom wekt bij veel mensen pas het échte kerstgevoel op. De heerlijke dennengeur in huis is een van de voordelen van een echte kerstboom. Daarnaast zou u de boom zelfs nog in de tuin kunnen planten mocht hier ruimte voor zijn. Dit moet u wel binnen een week van de aanschaf doen.

Kerstartikelen_Wenninkhof

Kerstartikelen kopen in Winterswijk

Kom gezellig eens langs bij Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk en laat u inspireren! Wij hebben de mooiste kerstartikelen in allerlei verschillende stijlen. Ons assortiment is zeer uitgebreid, dus laat u verrassen in ons tuincentrum! Van kerstdecoratie tot aan kerstverlichting en meer, u zult er van alles vinden. Onze medewerkers helpen u maar al te graag met het vinden de allerleukste kerstartikelen die bij u passen. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Graag tot ziens bij Groencentrum Wenninkhof!