Kerstverlichting en kerstversiering

Een kerst zonder kerstboom met kerstverlichting en kerstversiering is natuurlijk niet compleet. Niet alleen binnen in huis is kerstverlichting en kerstversiering prachtig, ook de verlichting en versieren buitenshuis kunt u dit jaar niet vergeten! Met het brede en unieke assortiment van ons tuincentrum in Meddo, Winterswijk gaat het u gegarandeerd lukken om extra verlichting en versiering te vinden voor kerst. 

Kerstverlichting en kerstversiering kopen

Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof heeft alles wat u zoekt op het gebied van planten en tuinaanleg, maar ook alles op het gebied van verlichting en versieringen voor tijdens kerst! Kerst is natuurlijk niet compleet zonder deze twee essentiële dingen. Denk maar aan prachtige kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen die de echte kerstsfeer creëren bij uw thuis. De kerstboom zal er namelijk wel heel leeg uitzien als u geen kerstverlichting of kerstversieringen hebt. Kerstdecoratie is niet het enige wat de sfeer in huis aanbrengt, want kerstlampjes of kerstlichtjes zijn net zo belangrijk. 

Kerstverlichting-kerstversiering-wenninkhof

Kerstverlichting voor binnen en buiten

Om uw huis van binnen en buiten in de ultieme kerstsfeer te brengen, mag kerstverlichting natuurlijk niet ontbreken. Met de fonkeling van kerstlampjes creëert u een sfeervol geheel in uw huis & tuin. Of u nu kiest voor energiezuinige LED strengverlichting, lichtslangen, gekleurde kerstlichtjes of decoratieve lichtsnoeren, Wenninkhof heeft het. Voor binnenshuis kunt u bijvoorbeeld denken aan kerstboomverlichting of zelfs verlichte sterren die u overal in huis kunt ophangen. Ieder jaar is het in sommige buurten weer eens strijd: wie heeft de tuin het mooiste verlicht voor kerst? Of u nu gaat voor subtiele kerstverlichting of juist groots wil uitpakken, bij Wenninkhof vindt u het allemaal. In ons tuincentrum kunt u onder andere terecht voor de volgende kerstverlichting voor buiten:

  • Lichtgordijnen
  • Kerst- en winterfiguren die verlicht zijn
  • Lichtslangen
  • Fairybell kerstboomverlichting voor buiten
  • En nog veel meer... 

Voor ons actuele assortiment kunt u het beste langskomen! Onze medewerkers helpen u graag de perfecte kerstverlichting uit te zoeken die het beste bij u past. 

Kerstversiering trends van dit moment

Wellicht vindt u het fijn om ieder jaar dezelfde kerstversiering in huis te hebben, of misschien vindt u dat juist enorm saai. Of u nu een compleet nieuwe set kerstversiering kopen wilt, of juist alleen een paar kleine extra versieringen; het aanbod van Wenninkhof stelt u niet teleur. Vrijwel ieder jaar zijn er nieuwe trends die u niet kunt missen. U hoeft natuurlijk niet mee te gaan met alle trends, maar toch is het misschien leuk om naar de trends te kijken en wat inspiratie op te doen. De grote trend van dit jaar is het creëren van een volledig kerstdorp in de boom. Zo zijn gewone kerstballen voor sommigen niet meer genoeg. Bij deze trend zitten er allerlei verschillende kerstballen in de boom; van poppetjes tot dieren en van huizen tot sneeuwballen! Kan uw huis wel wat extra kerstversiering gebruiken? Kom langs en bekijk ons actuele aanbod kerstversieringen voor binnen en buiten!

Kerstverlichting en kerstversiering - Wenninkhof

Koop kerstverlichting en kerstversiering bij Wenninkhof

Twijfelt u nog over wat voor kerstverlichting of kerstversiering het beste bij uw huis past? Kom dan eens gezellig bij ons langs en vraag gerust een van onze medewerkers naar opties en mogelijkheden. U vindt onze openingstijden en adres op de contactpagina. Fijne Kerstmis en hopelijk tot ziens bij Wenninkhof!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen