Kerstbomen

Het is weer tijd voor kerstbomen! De temperatuur daalt, de handschoenen komen tevoorschijn en we ruilen de zomerjassen in voor winterjassen: de winter en daarbij ook de feestdagen staan weer voor de deur! Eén van de leukste feestdagen van het jaar is natuurlijk Kerstmis. Kerst begint uiteraard met het uitzoeken en kopen van een kerstboom. Wij verkopen enkel kerstbomen van hoge kwaliteit. Gedurende de groei van de kerstboom en voor het zaagwerk vindt een strenge kwaliteitscontrole plaats voordat de bomen bij Groencentrum Wenninkhof aankomen. En dat voor een goede, goedkope prijs. Vanaf 27 november koopt u de mooiste kerstbomen bij Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk-Meddo.

Kerstboom kopen

Er gaat niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt de echte kerstsfeer met zich mee. In ons tuincentrum kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken. Dus kom gezellig eens langs als u in omgeving Gelderland, nabij Winterswijk woont. 

Kerstboom Nordmann - Wenninkhof

Soorten kerstbomen

Bij Groencentrum Wenninkhof koopt u verschillende soorten kerstbomen. Wij hebben ook dit jaar weer een uitmuntend aanbod voor u ingekocht. Van Nordmannen tot blauwsparren, met of zonder kluit. Bij Groencentrum Wenninkhof koopt u dit jaar de mooiste kerstboom. Maak een keuze tussen de verschillende soorten kerstbomen. Elke soort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Bekijk alvast de voor- en nadelen van onze beschikbare bomen en kom vanaf 26 november langs bij Groencentrum Wenninkhof voor een prachtige kerstboom.

Nordmann kerstboomNordmann kerstboom - Wenninkhof

De Nordmann kerstboom is één van de bekendste soorten rondom kerst. De Nordmann kerstboom staat bekend om zijn:

  • zachte, ronde naalden die niet prikken
  • diepgroene kleur
  • naaldvastheid
  • mooie pyramidevorm

De Latijnse naam van de Nordmann is Abied nordmanniana. Koopt u een Nordmann kerstboom bij ons in het tuincentrum? Houd er dan rekening mee dat de onderkant van de Nordmann erg breed is. De Nordmann is zeer geschikt voor grote ruimtes. Er bestaan ook kleinere Nordmannen. De Nordmann heeft geen typerende dennengeur, maar is daardoor wel erg geschikt voor mensen met een allergie. 

Omorika blauwspar - WenninkhofOmorika (blauwspar)

De Omorika is een veel verkochte kerstboom in Nederland en noemen we ook wel de Servische blauwspar. Bij Groencentrum Wenninkhof verkopen we vanaf 26 november verschillende kerstboomsoorten, waaronder de Omorika, ook wel blauwspar genoemd. U herkent de Omorika kerstboom aan zijn: 

  • naalden, deze zijn aan de bovenkant groen en hebben aan de onderkant een blauwe gloed
  • goede naaldvastheid
  • smalle en omhoog groeiende groeiwijze (hierdoor neemt de boom weinig ruimte in beslag)
  • sierlijke uitstraling 

De Omorika kerstboom is over het algemeen goedkoper dan andere kerstbomen. Shop de mooiste sparren bij Wenninkhof in Winterswijk-Meddo.

Quicktreestand kerstboom standaard - WenninkhofKerstboom standaard Quicktreestand

Wij zijn blij u mee te delen dat wij dit jaar werken met de luxe kerstboomstandaards van Quicktreestand. Heeft u een kerstboom uitgekozen uit ons frisse assortiment, dan heeft u een stevige kerstboomstandaard nodig. Bij Groencentrum Wenninkhof verkopen wij de eenvoudig te gebruiken kerstboomstandaard van Quicktreestand. Deze kerstboomstandaard bevat een pin waarin u uw kerstboom gemakkelijk in zet. Tijdens onze kerstbomenverkoop boren wij een gat in de onderkant van de stam van uw kerstboom zodat uw kerstboom 100% rechtop in de standaard staat. De kerstboomstandaard van Quicktreestand heeft een luxe uitstraling en beschikt over een waterreservoir. Vul het waterreservoir maximaal met 3,3 liter water. Zorg ervoor dat het waterreservoir altijd gevuld is en dat u uw kerstboom niet te dicht bij de verwarming plaatst. Zo blijft uw kerstboom mooi groen en geniet u langer van een mooie kerstboom. 

 

Kerstboom kopen in Winterswijk

Voor de mooiste bomen van de regio komt u langs bij de kerstbomenverkoop van Groencentrum Wenninkhof. Ons Groencentrum is al helemaal omgetoverd in een kerstparadijs. Vanaf 26 november koopt u echte kerstbomen bij Groencentrum Wenninkhof. Wij bieden kwaliteitsbomen voor een scherpe prijs. Koop kerstartikelen bij Wenninkhof en maak van Kerstmis 2022 een feestje. U vindt onze openingstijden op de contactpagina. Wij wensen u namens ons allemaal bij Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof hele fijne kerstdagen en een sprankelend en gezond 2023.

Heeft u de kerstboom al in huis, maar bent u nog op zoek naar kerstdecoratie? Bekijk dan ons assortiment kerstverlichting en kerstversiering

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen