Kunstkerstbomen

Koop dit jaar de mooiste kunstkerstboom bij Groencentrum Wenninkhof. Bij Groencentrum Wenninkhof hebben we prachtige kunstkerstbomen van Wintervalley Trees. Bekijk onze kunstkerstbomen in de webshop of kom langs in Winterswijk-Meddo. 

Waarom een kunstkerstboom?

Heeft u geen zin om constant naalden op te ruimen en doet u liever eenmalig een grotere investering zodat u een boom heeft die veel jaren mooi blijft? Dan is een kunstkerstboom de perfecte oplossing! Kom langs bij Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk-Meddo en kies uit ons prachtige assortiment kunstkerstbomen. Onze medewerkers laten u graag alle soorten bomen zien. Wij hebben kleien kunstkerstbomen van 60 cm en grote kunstkerstbomen van boven de 2 meter. Bezoek onze kerstafdeling en shop veilig en coronaproof bij Wenninkhof in Winterswijk.

Voordelen kunstkerstboom

Tegenwoordig zijn echte kerstbomen niet meer van de neppe te onderscheiden. Kunstkerstbomen lijken steeds meer op echte kerstbomen, maar dan met veel meer voordelen. Een kunstkerstboom lijkt een grote investering, maar brengt veel voordelen met zich mee. Wij zetten de voordelen van een kunstkerstboom voor u op een rijtje:

  • Geen last van naalduitval

  • Bepaal zelf de vorm van de boom, steek de takken breed of juist smal in de stam

  • Geen last van allergische reacties

  • Blijft altijd mooi

  • Geen gedoe met verlichting, wij bieden kunstkerstbomen met ingebouwde verlichting

  • Eenvoudig op te bergen

  • Kunstkerstbomen zijn herbruikbaar, waardoor u er jarenlang plezier aan beleeft

Kunstkerstboom opzetten - Wenninkhof

Kunstkerstboom met verlichting

Heeft u geen zin in gedoe met kerstverlichting die helemaal door de war van zolder komen? Koop dan een kerstboom met verlichting. Bij Groencentrum Wenninkhof koopt u kunstkerstbomen met ingebouwde verlichting. Dit scheelt u tijd en moeite en de lichtjes zitten direct op de goede plek. Kies uit verschillende soorten kunstkerstbomen met verlichting. Zo kiest u bijvoorbeeld uit warm LED licht en wit licht. Kunstkerstbomen met ingebouwde verlichting zijn wat duurder dan de gewone variant. Bedenkt uzelf wat u ervoor over heeft om vliegensvlug klaar te zijn met het opzetten van de kerstboom. Want met een kunstkerstboom met ingebouwde verlichting is de klus zo gepiept! Kom langs en aanschouw ons aanbod. Wij hebben verschillende kleuren, maten en prijzen aan kunstkerstbomen met verlichting.

Witte kunstkerstboom

Naast prachtige groene kunstkerstbomen koopt u bij ons op de kerstafdeling ook witte kunstkerstbomen. Deze sprankelende bomen zijn echte blikvangers. Zet een witte kunstkerstboom op in uw woonkamer en geniet van een schitterende kerst. Hang gekleurde ballen in de boom en kies de gekste ornamenten uit ons assortiment. Naast witte kerstbomen hebben wij ook smalle kunstkerstbomen: ideaal voor de kleinere ruimte. Vraag ons personeel om advies als u er even niet uit komt, zij zijn altijd bereid te helpen! 

Kleine kunstkerstboom

Ook voor de kleinste kunstkerstbomen, al vanaf 20 cm, komt u naar Wenninkhof in Winterswijk. Wij hebben kleine kunstkerstbomen in schattige jute mandjes. Leuk voor op de kinderkamer, voor op het toilet, voor in de gang of voor op de bijzettafel. Versier uw hele huis met kerstversiering. Niets is te gek tijdens Kerstmis! Maak van kerst 2021 een feestje. Wij bieden een ruime winkelgelegenheid waar u alles koopt wat u nodig heeft voor een gezellige kerst. 

Kleine Kunstkerstboom - Wenninkhof

Kunstkerstboom kopen Winterswijk

Bij Groencentrum Wenninkhof koopt u kunstkerstbomen in Winterswijk. Wij helpen u graag met het tillen van de boom naar uw auto. Onze kerstafdeling staat er weer prachtig bij. Neem alvast een kijkje in ons fotoalbum. Heeft u een mooie kunstkerstboom gevonden maar bent u nog op zoek naar kerstdecoratie? Bekijk dan ons assortiment van kerstverlichting en kerstversiering. Kom langs in ons tuincentrum, er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij! Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden. Groencentrum Wenninkhof kijkt uit naar gezellige, gezonde kerstdagen. Wij wensen u namens ons allemaal een fijne kerst een en een gezond en sprankelend 2023.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen