Handgereedschap

Handgereedschap is een onmisbaar onderdeel van elke tuinieruitrusting. Of u nu een beginnende tuinier bent of een ervaren groene vingers hebt, goed handgereedschap is essentieel om uw tuin te onderhouden, planten te verzorgen en uw buitenruimte naar wens vorm te geven. Bij Groencentrum Wenninkhof begrijpen we het belang van kwalitatief hoogwaardig handgereedschap en daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan gereedschap van topkwaliteit.

Onmisbaar handgreedschap voor elke tuinier

Goed gereedschap is essentieel bij het onderhouden van een mooie tuin. Bij Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk-Meddo vindt u een breed assortiment aan tuingereedschap van hoge kwaliteit. Ontdek hieronder enkele handige tools die uw tuinwerkzaamheden vereenvoudigen en efficiënter maken.

Handgereedschap - Wenninkhof

 1. Basisgereedschap: spade, hark, schoffel en plantenschepje
  Om te beginnen is goed basisgereedschap onmisbaar in elke tuin. Bij Groencentrum Wenninkhof kunt u terecht voor een hoogwaardige spade, hark, schoffel en plantenschepje. Met deze essentiële tools kunt u grond omspitten, onkruid verwijderen en planten in de grond poten. Ze zijn duurzaam en ergonomisch ontworpen voor comfortabel gebruik.

 2. Kantensteker: voor een strakke gazonrand
  Voor een strakke afwerking van uw gazonranden bieden wij een kantensteker. Hiermee kunt u gemakkelijk de randjes langs het gazon mooi recht afsteken. Zo krijgt uw tuin een verzorgde en professionele uitstraling.

 3. Verticuteerhark: harken van mos uit het gazon
  Een gezond gazon vereist regelmatig onderhoud, en daar komt de verticuteerhark van pas. Deze speciale hark helpt u bij het verwijderen van mos en andere ongewenste begroeiing uit uw gazon. Door regelmatig te verticuteren, verbetert u de luchtcirculatie en bevordert u de groei van gezond gras.

 4. Gras- en bladhark: voor een nette en schone tuin
  Voor het opruimen van bladeren, grasresten en ander tuinafval bieden wij een gras- en bladhark. Met deze handige tool kunt u snel en efficiënt bladeren en gras bijeenharken, zodat uw tuin er altijd netjes en verzorgd uitziet.

 5. Snoeigereedschap: voor het precieze snoeiwerk
  Bij Groencentrum Wenninkhof vindt u ook hoogwaardig snoeigereedschap, waaronder goede snoeischaren voor zowel rechtshandigen als linkshandigen. Een goede snoeischaar is essentieel voor het precieze snoeiwerk aan bomen, struiken en planten. Daarnaast bieden we ook takkenscharen voor het zwaardere snoeiwerk, waarmee u moeiteloos dikke takken snoeit.

Kom naar Groencentrum Wenninkhof voor al uw tuingereedschap

Of u nu een beginnende tuinier bent of een ervaren tuinliefhebber, bij Groencentrum Wenninkhof vindt u al het benodigde tuingereedschap om uw tuin tip top in orde te hebben en te houden. Ons assortiment biedt een ruime keuze aan hoogwaardig gereedschap dat u helpt bij al uw tuinwerkzaamheden. Ons behulpzame personeel staat altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Breng een bezoek aan Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk-Meddo en maak uw tuinonderhoud een stuk gemakkelijker!

Bekijk openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap