De kruiwagen; een must-have tool voor iedereen met groene vingers!

De kruiwagen; een must-have tool voor iedereen met groene vingers!

Moet je een oneindige stapel stenen, zand, grind en aarde vervoeren in de tuin? Word je al moe bij die gedachte alleen of wil je al je tuinafval in one go verplaatsen? Dan zijn kruiwagens je beste vriend. Of je nu een bloembed wilt planten, stenen wilt verplaatsen of mest wilt vervoeren, de kruiwagen is het perfecte gereedschap om je te helpen bij elke klus. Ons tuincentrum Wenninkhof in Winterswijk vertelt je graag waarom ze onmisbaar zijn voor iedereen die van tuinieren houdt. Ga er even voor zitten, we wensen je veel leesplezier. 


Waarom heb je een kruiwagen nodig?

1. Vervoer van materialen 
Een kruiwagen is de ideale manier om zware materialen van de ene plaats naar de andere te transporteren. Of je nu aarde, grind, tuinafval, grond-of meststoffen, of je kind wilt verplaatsen, een kruiwagen maakt het transport veel makkelijker en sneller.

2. Bespaar tijd en moeite 
Met een kruiwagen kun je je productiviteit verhogen door meer werk in minder tijd te verzetten. Je kunt bijvoorbeeld meer aarde verplaatsen in één rit met de kruiwagen dan wanneer je het met de hand draagt. Dus meer quality time met je vrienden of familie! Dat is het toch dubbel en dik waard? 

3. Geschikt voor elke klus
Of je nu werkt aan een grote landschapsarchitectuur project of gewoon wat snoeiwerk doet in je achtertuin, een kruiwagen is een handig hulpmiddel voor elke klus. Het is niet alleen handig voor het vervoeren van materialen, maar ook voor het verplaatsen van planten of het afvoeren van afval. Ander tuingereedschap nodig? 

 

Tuingereedschap

 

Kruiwagen functioneel Kruiwagen functioneel

 

Kruiwagens maken tuinieren leuk!

Kruiwagens zijn niet alleen voor zware tuinklussen. Je kunt er ook veel plezier aan beleven! Heb je als kind nooit in een kruiwagen gezeten en rondgedraaid tot je er duizelig van werd? Of wat dacht je van een wedstrijdje kruiwagenrace met je vrienden of familie? Dat wordt lachen, gieren, brullen geblazen! Gegarandeerd plezier voor jong en oud! 

 

Kruiwagens-voor-jong-en-oudKruiwagens-voor-jong-en-oud

 

Welke kruiwagen past bij jouw klus?

Gebruik de juiste kruiwagen voor de juiste klus. Zo zijn er bijvoorbeeld robuuste, stalen, volume kruiwagens voor grote constructiewerken en kleinere kunststof kruiwagens voor dagelijks gebruik in de tuin. Verder is er nog een onderscheid te maken van het design van kruiwagens:  

  • De traditionele eenwielige kruiwagen is handig voor het vervoeren van lichte tot middelzware ladingen, zoals aarde en compost.
  • De tweewielige varianten zijn daarentegen beter geschikt voor het verplaatsen van zwaardere ladingen, zoals stenen en zand. Overweeg dus goed welke kruiwagen het beste bij jouw klus past voordat je er een aanschaft.

Ga je voor een klassieke, functionele, eenwielige, stalen volume kruiwagen? Of liever een houten, tweewielige sierkruiwagen?

TIP: Creëer die vintage look in je tuin door een van onze prachtige tuinplanten in de kruiwagen te plaatsen. Vragen? Gooi gerust een lijntje uit en bel ons! Ben je geen beller en typ je sneller dan je praat, e-mail ons! 

 

Bekijk onze tuinplanten

 

Kruiwagen twee wielenKruiwagen twee wielen

 

Drie redenen om Kruiwagens te kopen in Wenninkhof in Winterswijk!

Twijfel je nog en vraag je jezelf af waarom je zou moeten kiezen voor tuincentrum Wenninkhof? Wel, bekijk de volgende overtuigende redenen; 

1. Verschillende maten
Wenninkhof biedt kruiwagens in verschillende maten, van kleine kruiwagens voor lichtere klussen tot grote kruiwagens voor het vervoeren van zware materialen.

2. Duurzaam en stevig
De kruiwagens van Wenninkhof zijn duurzaam en stevig gebouwd om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. Hierdoor gaat de kruiwagen jarenlang mee.

3. Verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs
De kruiwagens van Wenninkhof zijn verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs, waardoor je niet te veel geld hoeft uit te geven. 

Woon je in de buurt van Winterswijk en ben je op zoek naar een kruiwagen? Je treft het want je hoeft niet ver te zoeken. Ons Tuincentrum Wenninkhof is de One Stop Shop voor al je tuin benodigdheden! Wij hebben een ruim assortiment aan kruiwagens, van de traditionele eenwielige kruiwagens tot de moderne tweewielige varianten. Dus waar wacht je nog op? Kom langs in ons tuincentrum in Winterswijk en schaf de perfecte kruiwagen aan voor jouw tuinklus!

 

Openingstijden