Energiezuinige LED kaarsen

Energiezuinige LED kaarsen

Een kaars zonder vlam? Jawel, het bestaat! Met LED kaarsen brengt u evenveel sfeer aan als met echte kaarsen, maar dan zonder de bijkomende risico’s. U bent vast wel eens zonder een kaars te doven in slaap gevallen of misschien heeft druipend kaarsvet uw nieuwe bijzettafel onlangs vernield. Er zijn tal van redenen te bedenken waarom dinerkaarsen, stompkaarsen of waxinelichtjes op batterij écht iets voor u zijn. We vertellen u in dit blogartikel graag alle ins en outs over LED kaarsen.

Veilig 'branden'

LED kaarsen zijn eigenlijk niet meer dan lampjes op batterijen in de vorm van een kaars. Met één knop is de kaars klaar voor gebruik en geniet u van zijn statische of flikkerende vlam. Misschien wel het grootse voordeel van dit soort kaarsen is dat ze in elke omgeving veilig te gebruiken zijn - zelfs in de buurt van kleine kinderen en iets te enthousiaste huisdieren. De stress die u voelt wanneer u zich herinnert dat u ergens een kaars hebt laten branden, is voorbij. U kunt zonder angstgevoelens een LED kaars achter uw gordijnen en in elke kamer van het huis laten schitteren.

Led kaarsen - Wenninkhof

Een gezond alternatief voor echte kaarsen

Een kaars op batterijen is dan misschien niet echt, maar het geeft wel dezelfde gezellige sfeer als echte kaarsen. Met oplaadbare kaarsen hoeft u zich geen zorgen te maken dat er hete wax op uw meubels druppelt of dat er een gat in de bank ontstaat door een recent aangestoken lucifer. Ook de schadelijke rook is verleden tijd. Veel kaarsen bevatten immers verschillende chemicaliën en kleurstoffen. Sommige varianten hebben zelfs glitters of andere extra's om hun esthetische aantrekkingskracht te vergroten. Het ziet er leuk uit, maar de dampen die vrijkomen zijn minder fijn voor de gezondheid – zeker wanneer u gevoelig bent voor rook. Vlamloze kaarsen zijn schoon en kunnen uw gezondheid niet schaden.

Leuk voor de portemonnee

Een mooie kaars is tegenwoordig best wel aan de prijs. Wat tevens jammer is, is dat u er ook maar een beperkte tijd plezier van hebt. Als de kaars eenmaal is gesmolten, is het gedaan met uw aankoop. Tuurlijk, een echte kaars is hartstikke gezellig, maar u bent eigenlijk letterlijk uw geld aan het verbranden. Met een LED kaars is dit verleden tijd. De vlamloze kaarsen van werken op batterijen of op andere oplaadbare systemen en kunnen continu worden hergebruikt. Geen gedoe met branduren; u hebt er jarenlang plezier van!

Led kaarsen - Wenninkhof

Koop LED kaarsen, geurkaarsen, stompkaarsen en dinerkaarsen bij Groencentrum Wenninkhof

LED kaarsen zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Zo zijn er varianten met een afstandsbediening of een timer. Vaak zijn de kaarsen gemaakt van paraffine wax, waardoor ze net echt lijken. Bent u toch meer van de echte kaasen of wilt u een aantal nepkaarsen combineren met echte? Ook voor geurkaarsen, dinerkaarsen, gedraaide kaarsen, druipkaarsen bezoekt u ons tuincentrum in Winterswijk! Kom langs bij Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk om al onze stralende kaarsen te bekijken. Ook voor een bijpassende kaarsenhouder, windlicht of kandelaar is er bij ons genoeg te kiezen. Leuk als cadeau voor iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken! Onze medewerkers vertellen u graag meer over ons assortiment (LED) kaarsen.

Bekijk openingstijden