Groene cadeautips voor Sinterklaas

Ook al zijn de meeste tuincentra al helemaal uitgedost in kerstsferen, 5 december is het eerst nog Sinterklaas! Groencentrum Wenninkhof heeft leuke cadeautips voor de Sint en zijn hulp-Sinten. Voor alle kinderen, maar ook volwassenen die van tuinieren houden, nodigen wij de Sint graag uit in ons tuincentrum in Winterswijk-Meddo. Wij zetten de zes leukste groene cadeautips op een rijtje. Het enige wat u nog hoeft te doen, is een mooi gedicht schrijven.

  1. Een tropische kamerplant

Sinterklaascadeaus - Wenninkhof

De Sint houdt ook wel van een Urban Jungle. Bij Wenninkhof hebben we de mooiste groene, grote, kleine, bonte, slanke, volle, gekleurde en mini-kamerplanten. Maak uw woonkamer, slaapkamer, hal, eetkamer, overloop of kinderkamer gezellig. Inmiddels is het buiten guur, donker en koud. Tijd voor wat tropische sferen in huis! Bekijk ons aanbod tropische kamerplanten, zoals de bananenplant, strelitzia, kentia palm, alocasia of monstera. Wij hebben een ruime keuze aan opties voor elk niveau groene vingers, of het gebrek eraan! Of u nu gaat voor een hippe cactus of vetplant, de evergreen Monstera, exotische Bromelia of bananenplant, wij hebben het allemaal! Niet alleen met Sinterklaas vormen kamerplanten een leuk cadeautje, kamerplanten koopt u het hele jaar door bij Wenninkhof, want van kamerplanten heeft u er nooit genoeg.

  1. Vurig cadeau voor Sinterklaas

Sinterklaascadeaus - Wenninkhof

Vuur brengt sfeer en gezelligheid tijdens de donkere decemberdagen, zowel binnen als buiten. Wij hebben vurige cadeautips voor 5 december. Voor binnen hebben wij prachtige geurkaarsen met glitters of in rustieke kleuren van merken als Bolsius of Spaas. Wat te denken van originele theelichthoudertjes in hippe vormen zoals dieren, huisjes of zelfs een ijsje of donut. Liever op de klassieke tour? Wat dacht u van drijvende waxinelichtjes in een mooie schaal? Bij Wenninkhof hebben we voor buiten stoere Zweedse fakkels, die passen in elke stijl tuin of buitenruimte. Ook leuk: een vuurkorf met of zonder deksel, om gezellig marshmallows mee te roosteren. Houdt u van meer luxe? Dan is een tafelbrander het perfecte geschenk. Zet deze veilig op de tuintafel en geef daarmee de tuin ook ‘s winters een stijlvolle uitstraling!

  1. Leuke Sintcadeautjes voor tuinders in de dop

Sinterklaascadeaus - Wenninkhof

Ook voor de (aller)kleintsten hebben we bij Wenninkhof leuke cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan kindertuingereedschap, zoals vrolijke gieters en plantenspuiten. Kinderen vinden het vaak geweldig om zelf groenten, kruiden of fruit te kweken. Wij tippen de Sint daarom om leuke kweeksetjes en kweekkastjes in te slaan. Hiermee zaaien de kids nu al gezonde kiemgroenten in de vensterbank. Kinderen kunnen tenslotte niet vroeg genoeg beginnen met tuinieren en kweken. Kleine natuurvrienden zijn vaak ook dolblij met een insectenset voorzien van een speciaal vergrootglas en potje, waarmee ze de insecten in de tuin kunnen bestuderen. Ideeën zat voor de Sint en zijn hulp-Sinten.

  1. Feestverlichting voor binnen en buiten

Sinterklaascadeaus - Wenninkhof

Onze kerstafdeling is uiteraard ook een prima plek voor Sinterklaascadeaus. Bij Groencentrum Wenninkhof shopt u nu de mooiste lichtsnoeren met lampjes in verschillende kleuren. Ook voor de milieubewuste, energiezuinige en geldbesparende Sint hebben wij mooie verlichting. Onze ledverlichting verbruikt per maand nog geen €1,00. Daarvoor laat u de lampjes toch niet uit? Wij hebben klassieke lampjes voor achter het raam, op batterijen, of met een stekker. Voor buiten wijzen wij u graag op de snoeren met lampionnen, buisverlichting, verlichte (kerst)figuren of ledlampjes in de vorm van gloeilampen. Kies voor ledlampjes met een timer, zodat het cadeau ook nog eens duurzaam is en u geen overbodige energie verbruikt.

  1. Het ideale tuingereedschap

Sinterklaascadeaus - Wenninkhof

Wie samenwoont met een tuinder, of er één bent of kent, hoort ze vast wel eens mopperen bij het misgrijpen in de schuur of garage. Misschien is dit dan het perfecte moment om het juiste tuingereedschap te vragen aan Sinterklaas. Schenk uw tuinfanaat dat ene stuk gereedschap dat kapot, uitgeleend of versleten is. Of is het hoog tijd voor een gloednieuwe snoeischaar, uitklapbare tuinladder of hagelnieuwe schoffel? Ook een leuke tip: geef een bollensteker cadeau en als extraatje, een zakje voorjaarsbollen. Daar heeft u in het voorjaar tenslotte zelf ook nog wat aan!

  1. Een fleurige tuinpot van de Sint

Sinterklaascadeaus - Wenninkhof

Iedereen die ook tijdens de donkere dagen wil genieten van groen en kleur in de tuin, op het terras of op het balkon, zal blij zijn met een fleurige pot of bak met winterharde planten. Bij Groencentrum Wenninkhof hebben we bonte bakken gevuld met bijvoorbeeld klimop, hulst, een mini conifeer of het zilverstruikje. Combineer al dat groen met een bloeiende kerstroos, skimmia, winterviolen, of de rode of roze bessen van de parelbes of bergthee en u hebt direct een fleurig cadeau van de Goedheiligman.

De leukste Sinterklaascadeaus vindt u in Winterswijk

Als u als Sint nu weer moet bedenken wat u dit jaar gaat schenken, kom dan vooral langs in ons tuincentrum in Winterswijk! We hebben leuke cadeaus voor binnen en buiten op onze uitgebreide woon- en tuinafdeling! Heft u hulp nodig, vraag het gerust aan onze “hulp-Sinten” in het tuincentrum. Onze medewerkers kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u een origineel cadeaut hebt voor 5 december!

Bekijk openingstijden

Tags: