5 toppers voor in een herfstboeket

5 toppers voor in een herfstboeket

De herfst staat voor de deur: langzaamaan vallen de blaadjes weer van de bomen en beginnen struiken te verkleuren van groen naar prachtige oranje, rode en gele tinten. Eén van onze lievelingsdingen in de herfst is het maken van een fantastisch herfstboeket. Als u het ons vraagt, is dit een van de beste manieren om het seizoen nog wat meer kleur te geven. De bloemisten van Groencentrum Wenninkhof doen er ook dit jaar weer alles aan om u van een geweldige kleurexplosie te voorzien. Kom langs in Winterswijk-Meddo en kies een kant-en-klaar boeket uit of stel zelf een boeket samen. 

Met deze herfsttoppers maakt u een prachtig herfstboeket

  1. Callicarpa

Deze prachtige, knalpaarse tak vormt een blikvanger in uw herfstboeket. De paarse besjes steken mooi af tegen de overwegend rode en oranje tinten die zo kenmerkend zijn voor de herfstkleuren in een najaarsboeket. Een tak van de Callicarpa is al genoeg!

Callicarpa - Wenninkhof

  1. Euphorbia

De Euphorbia is een prachtige tak waarop kleine bloemetjes groeien. Van deze  bloem bestaan er wel 2300 soorten! Safe to say dat je uit veel verschillende kleuren kunt kiezen: rood, geel, oranje en wit. Kies uw favoriet en voeg kleur en groen toe aan uw stijlvolle herfstboeket.

Euphorbia - Wenninkhof

  1. Physalis

De Physalis staat ook wel bekend als de 'lampionplant.' De vrucht van de bloem is namelijk omhuld met oranje lampion-vormige blaadjes. Al eeuwen geleden werden deze bloemen in China in huis geplant. Ze geloofden toen dat de lampionnetjes de geesten opsloten en hen zouden beschermen. De Physalis blijft lang goed en is bovendien ook makkelijk te drogen. Voeg deze knaloranje lampionnetjes toe aan uw boeket voor een speels en vrolijk effect.

Physalis - Wenninkhof

  1. Scabiosa

De Scabiosa is een romantische bloem die uw boeket een zachte uitstraling geeft. Deze veldbloem heeft lange stelen en frivole bloemblaadjes. Je kunt kiezen uit de kleuren wit, roze, geel, rood, blauw en licht- tot diep paarse kleuren.

Scabiosa - Wenninkhof

  1. Rozenbottels

Nadat een rozenstruik is uitgebloeid komen rozenbottels tevoorschijn. Dit zijn vruchten met een stoer uiterlijk die absoluut niet mogen ontbreken in een herfstboeket. Wist u dat rozenbottels symbool staan voor het wachten op de ware. Dus bent u (nog) single? Of kent u een  single die wel een duwtje in de rug kan gebruiken op liefdesgebied? Schaf dan snel een flinke bos rozenbottels aan. Rozenbottels maken uw boeket helemaal compleet als u al gelukkig bent in de liefde!

Rozenbottels - Wenninkhof

De mooiste bloemen voor een herfstboeket vindt u bij Wenninkhof

Wilt u ook een uniek herfstboeket om uw huis mee op te fleuren? Kom naar de bloemenwinkel van Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk. Onze medewerkers helpen u graag over de beste samenstelling van een herfstboeket. Kies uit een van de kant-en-klare exemplaren of ga zelf creatief aan het werk en stel zelf een boeket samen. Wie weet creëert u een echte eyecatcher. Tot snel bij Groencentrum Wenninkhof aan de Hoeninkstegge 5 in Winterswijk.

Bekijk openingstijden

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten: