Vaderdagcadeaus voor het betere buitenleven

Op zondag 20 juni is het Vaderdag. De zomer komt eraan: dat betekent dat we weer genieten van het betere buitenleven op het balkon, dakterras en in de tuin. In ons tuincentrum vindt u allerlei producten, planten en andere benodigdheden waarmee u uw vader geheid blij maakt. Wij hebben alles voor de klusser, de tuinman, de aanpakker en relaxte vader. Bezoek Groencentrum Wenninkhof en koop de leukste cadeaus voor Vaderdag 2021.

Voor de tuinman

Voor vaders die graag tuinieren is goed tuingereedschap of een extra hulpje altijd welkom. Bij ons vindt u bijvoorbeeld:

 • een elektrische snoeizaag,
 • een regenton,
 • een automatische sproeier of ander bewateringssysteem,
 • een stevige ladder,
 • waterdichte tuinlaarzen,
 • kniebeschermers,
 • een kruiwagen,
 • een riem met lussen en zakken voor zijn tuingereedschap,
 • een woelvork,
 • een nieuwe spade,
 • of gewoon een echt goede snoeischaar en dito tuinhandschoenen.

Voor de fikkiestoker

Welke man houdt er nu niet van een fikkie stoken? In ons tuincentrum in Winterswijk hebben we verschillende soorten vuurkorven, vuurschalen en tuinfakkels. Wij hebben daarnaast ook tuinverlichting op zonne-energie en haardhout, brandolie en kaarsen en kaarsenhouders. Elke vader houdt toch van een beetje sfeer in huis en tuin?

Voor pietje-precies

Heeft uw vader niet altijd alles netjes op orde? Of juist wel? Vindt er in de schuur of garage telkens een zoektocht naar zijn tuinhandschoenen of snoeischaar plaats? Kijk dan in ons tuincentrum in Winterswijk bij de handige opbergsystemen voor aan de wand, overzichtelijk ingedeelde kisten en kastjes, verzameldozen voor zaden, hangers en liggers voor gereedschap aan de muur... Keuze te over.

Vaderdag 2021 - Wenninkhof

Voor de waterman

Houdt uw vader van water in de tuin, maar is er geen plek voor een vijver? Kijk dan eens naar de vele verschillende minivijvers die we tegenwoordig hebben. Ideaal voor op de terras- of balkontafel. Een waterornament is ook een origineel geschenk; ze zijn er in alle mogelijke vormen en maten. Heeft hij al een vijver? Kies dan een paar mooie nieuwe vissen of vijver- of oeverplanten. Of maak hem blij met een vogeldrinkschaal én het gespetter van de vogels die er graag een bad in komen nemen.

Voor de luiaard

Is hij liever lui dan moe? Kijk dan eens naar een comfortabele tuinstoel, al dan niet met voetenbankje, een riante zitzak of een hangmat. Een parasol of een parasolboom, zoals een dakplataan of daksierpeer, biedt schaduw op hete, zonovergoten dagen, zodat hij nog langer lekker buiten kan luieren. Er zijn ook trendy schaduwdoeken met verschillende patronen die hem deze zomer lekker koel houden. Met een grote buitenlamp of een uitgekiend verlichtingssysteem kan hij ’s avonds nog buiten een krant, tijdschrift of boek lezen of een sudoku oplossen.

Voor de dierenliefhebber

We tipten al vissen voor in de vijver of een vogeldrink- en badderschaal, maar ons assortimenten dierenbenodigdheden biedt nog veel meer. Voor huis- en tuindieren! Is hij gek op zijn hond? Geef hem dan een hondenhok of -mand, een nieuwe riem of een flink hondenbot cadeau. Houdt hij enorm van vogels in de tuin? Denk dan ook eens aan een nestkast, een mooie voederschaal of -silo of een bessenstruik. Hij kan vlinders en bijen lokken met (speciale zadenmengsels voor) bij- en vlindervriendelijke planten of een kant-en-klaar insectenhotel. Ook hebben we speciale onderkomens voor vleermuizen, padden en egels en zelfs voer- en woonhuisjes voor eekhoorns.

Bezoek Wenninkhof voor de leukste Vaderdagcadeaus

Zoals u ziet, hebben wij heel veel leuke cadeau-ideeën om Vaderdag 2021 speciaal te maken. We hopen op mooi weer zodat we samen genieten van een gezellige dag. Wilt u langskomen voor een cadeau? Bezoek dan ons groencentrum in Winterswijk-Meddo. Bekijk onze openingstijden en plan uw route naar ons groencentrum op de contactpagina. Het hele team van ons tuincentrum in Winterswijk wenst u een heel fijne Vaderdag!