Vrolijk Pasen

Vrolijk Pasen

Bij Groencentrum Wenninkhof wensen we u ook dit jaar weer vrolijk Pasen! Ontdek ons fleurige paasassortiment met schattige konijntjes, vrolijke kuikentjes in pastelkleuren en mooie paasdecoraties. We hopen dat Moeder Natuur ons op een lang weekend met mooi weer trakteert. Groencentrum Wenninkhof zorgt er in ieder geval voor dat het bij u thuis en in de tuin gezellig is. Zet onze kleurrijke paastakken in een vaas en hang paaseitjes in de takken voor een fleurige blik. Maak het in huis en in de tuin gezellig en bereid uzelf voor op een vrolijk Pasen!

Vrolijke paasdecoratie

Wilt u uw huis opvrolijken met wat kleur? Groencentrum Wenninkhof heeft een groot assortiment aan leuke paasdecoratie voor in huis. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

 • Vrolijke paastulpen
 • Paastakken
 • Decoratieve paaseieren
 • Schattige beeldjes
 • Kwarteleieren
 • Chenille kuikens
 • Nestjes van riet
 • Paasservetten
 • Eierdoppen
 • En nog veel meer.

Paasdecoratie - Wenninkhof

Vier vrolijk Pasen met de decoratieve accessoires van Groencentrum Wenninkhof. Een ronde door ons voorjaarstuincentrum tovert direct een lach op uw gezicht een geeft u meteen een warm gevoel.

Vrolijke paastakken

Paastakken zijn hét teken van Pasen, maar waarom eigenlijk? De paastak komt van oorsprong van de paasboom, dat weer een afgeleide is van de meiboom. Vroeger zag men sommige bomen als heilig en gebruikten de Germanen deze meibomen om te offeren en te bidden. Tegenwoordig zetten we paastakken thuis in een vaas en decoreren we deze met allerlei leuke hangers, zoals pastelgekleurde eitjes.

Welke soorten paastakken zijn er?

Er zijn diverse soorten paastakken. Bij Groencentrum Wenninkhof verkopen we onder andere:

 • Wilgentakken (Salix)
 • Magnolia
 • Kronkelhazelaar
 • Forsynthia
 • Japanse sierkers

Kom langs en kies zelf welke tak u het mooist vindt!

Paastakken - Wenninkhof

Vrolijke tuinplanten

Naast paasdecoratie en paastakken mogen vrolijke tuinplanten ook niet ontbreken. Voor het echte Paasgevoel haalt u viooltjes, narcissen, hyacinten en blauwe druifjes voor in de tuin. Bij Groencentrum Wenninkhof hebben we vrolijke tuinplanten en bloembollen op pot. Deze bloembollen hoeft u niet meer te planten maar plaatst u direct in de tuin, op de tuintafel of op een plantentafeltje. Haal eerst de oude, dode bloemen weg voordat u nieuwe planten in de tuin plaatst. Zo ziet het er netjes uit en begint u het jaar fris. Maak terracottapotten goed schoon met heet water en azijn. Plastic bloempotten maakt u schoon met een sopje met allesreiniger. Plant nieuwe tuinplanten zoals bellis perennis, ofwel madeliefjes. Staat uw tuin er gezellig bij, dan vrolijkt uw humeur sowieso op!

Zelf aan de slag met vrolijke paasdecoratie

Tijdens Pasen is het natuurlijk het allerleukste om zelf aan de slag te gaan met bloemen, planten en allerlei knutselspullen. Veertjes, decoratief touw, eierdoppen en vers geplukte bloemetjes van buiten zijn de perfecte ingrediënten voor een gezellige paastafel. Kom langs bij Groencentrum Wenninkhof en bekijk ons doe-het-zelf paasassortiment. Houdt u totaal niet van knutselen? Geen probleem! Veel decoratie in ons tuincentrum is direct klaar om te gebruiken. Zo hoeft u zelf niet meer aan de slag maar geniet u meteen van gezellige decoratie voor in huis en in de tuin.

Vrolijk Pasen bij Groencentrum Wenninkhof

Het team van Groencentrum Wenninkhof wenst u gezellige paasdagen met hopelijk mooi weer. Geniet van het samenzijn, lekker eten en de start van een nieuw seizoen! Hopelijk tot snel bij Groencentrum Wenninkhof voor de leukste paasdecoratie en paastakken. Ook voor een fleurig paasboeket komt u langs onze bloemenshop in Winterswijk-Meddo. Hiervoor is geen afspraak nodig. Wilt u winkelen in ons tuincentrum? Bel dan naar om een afspraak te maken. Wij nemen alle tijd voor u en u shopt in alle rust en ruimte in ons groencentrum.

Bel ons tuincentrum