Tuintips van Jan Bent

Heeft u het interview met Jan Bent in de video van RTV Slingeland al gezien? Het mooie weer lokt ons naar buiten en ook in de tuin kan weer gewerkt worden. Hoe gaat dat met hoveniers en groencentra in deze tijd van het coronavirus. Een vraag aan Jan Bent van Hoveniers en Groencentrum Wenninkhof, die behalve een antwoord, ook een aantal nuttige tips had. Juist tijdens deze coronacrisis is het belangrijk om te genieten van uw huis en tuin. Bij Groencentrum Wenninkhof weten wij hoe u optimaal geniet van de tuin. Tuinieren was nog nooit zo populair als nu en daar staan wij volledig achter!

Jan Bent - Wenninkhof

RTV Slingeland

RTV Slingeland maakte een mooie video van ons Groencentrum, neem een kijkje bij ons in het tuincentrum en leer hoe u van uw tuin geniet tijdens de coronacrisis. Want volgens Jan gaan we dit jaar Op Vakantie In Eigen Tuin. Met deze spreuk in ons achterhoofd kijken wij met een glimlach naar de video waarin Jan enthousiast vertelt over de populaire tuinplanten van nu. Bekende, maar ook (nog) onbekende tuinplanten vindt u bij ons in het Groencentrum. Bekijk de video en laat u inspireren door Jan. Wist u dat Jan elke week een radiofragment inspreekt en vertelt over onder andere de tuinplant van de week? Wilt u het radiofragment van deze week terugkijken? Ga naar www.wenninkhof.gardenconnect.com en beluister het radiofragment van Jan!

Bekijk de video van RTV Slingeland

 

 

Hoveniers

Onze hoveniers werken voornamelijk buiten en kunnen daarom hun werkzaamheden gelukkig nog steeds uitvoeren. Onze ervaren hoveniers volgen uiteraard de regels van het RIVM voor hun eigen en uw gezondheid. Kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Of wilt u de tuin eens grondig aanpakken. De nieuwe spreuk binnen de hovenierswereld luidt: tegel eruit, plant erin. Ga mee met deze trend en vervang uw (tuin/terras)tegels door een groene tuinplant. WIj hebben een groot sortiment tuinplanten die uw tuin opfleuren. Wilt u een afspraak maken met een van onze hoveniers? Bel dan met 0543-569302. Wij bespreken graag de mogelijkheden. 

Jan Bent - WenninkhofTuinplanten die kleur toevoegen

Kom verantwoord, alleen en gericht langs bij Groencentrum Wenninkhof en koop tuinplanten om uw tuin mee op te fleuren. Want juist nu is het belangrijk om te genieten van ons huis en onze tuin. Ook voor de smalle tuin, voortuin of een klein balkon hebben wij genoeg mogelijkheden om kleur toe te voegen. Wat dacht u van kleurrijke hortensias, de mooie klimplant clematis, fruitbomen, tomatenplanten of bodembekkers. U vindt het allemaal bij Groencentrum Wenninkhof.

 

Planten bestellen

Wilt u een plantenbestelling doen zodat wij dit voor u klaarzetten bij de kassa? Dat is mogelijk! Bestel uw planten via [email protected] of bel naar 0543-569302 en kom uw tuinplanten op het afgesproken moment afhalen in Winterswijk-Meddo. Wij wensen u veel plezier in de tuin, tuinieren is namelijk goed voor de gezondheid! Geniet van het mooie weer en let op elkaar. Wij hopen u graag snel weer te zien in ons groencentrum.