Dutch Quality Gardens

Dutch Quality Gardens

Wenninkhof draagt het predicaat ‘Dutch Quality Gardens'. Wat houdt dit nu precies in? Wenninkhof is een van de 50 door De Tuinen van Appeltern exclusief geselecteerde hoveniersbedrijven in Nederland. Zij zijn geselecteerd op basis van: 

* Alleen de meest vakbekwame en gedreven hoveniers

* De Tuinen van Appeltern bevestigt hun kwaliteit en bewaakt hun werkwijze

* De complete tuinbranche is vertegenwoordigd op het platform en draagt bij aan hun initiatieven

* Innovatie en creativiteit zijn basisingrediënten voor de realisatie van hun duurzame tuinen. 

Er zijn in Nederland meer dan 10.000 hoveniersbedrijven en ontwerpbureaus. Lang niet elk bedrijf is in staat om te creëren waar de opdrachtgever op rekent. 

We zouden kunnen doen alsof dat niet ons probleem is, maar dat willen we niet. Wij bevorderen niet voor niets jaar en dag de tuinmarkt met initiatieven als 'Tuingeluk' en 'Het vergeten Tuinsiezoen'.We willen niets liever dan dat zoveel mogelijk mensen gelukkig worden in hun tuin. Dat is goed voor hun welbevinden, voor hun gezondheid, voor de branche en uiteindelijk voor ons allemaal. Niemand zou de zo belangrijke toegevoegde waarde van zijn of haar tuin mogen missen. Dat is onze insteek en als u voor ons kiest, mag u er volledig op vertrouwen dat we daar ook in uw individuele situatie voor gaan zorgen. Als Dutch Quality Gardens hoveniers delen we onze passie, onze kennis en kunde met leden uit ons collectief en alle specialisten binnen het Tuinplatform Appeltern.

Voor meer informatie www.dutchqualitygardens.nl