Tuinhuizen

Of het nu fietsen zijn, tuingereedschap of speelgoed van uw kinderen. Een blokhut of tuinhuis is ideaal om uw spullen in op te bergen! Bij Wenninkhof in Winterswijk kunt u voordelig een tuinhuis of blokhut kopen en heeft u keuze uit een groot aanbod. De meeste tuinhuizen zijn gemaakt van Midden-Europees grenenhout en zijn door de fijn nervige structuur van het hout zeer duurzaam. De wanden zijn met mes en groef op elkaar gezet. Een ander systeem dan de blokhutten die door een uitgekiend stapelsysteem in elkaar gezet worden en uitgevoerd zijn met een water- en winddicht profiel.

Assortiment blokhutten en tuinhuizen

Wenninkhof in Winterswijk biedt een breed assortiment aan blokhutten en tuinhuizen:

  • Blokhutten: onze blokhutten zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout en zijn door de  fijnnervige structuur van het hout zeer duurzaam. De  blokhutten zijn uitgevoerd met een wind- en waterdicht profiel, dit zorgt voor een grotere stabiliteit. De blokhutten worden als bouwpakket geleverd en kunt u met de beschrijving zelf aan het werk gaan. Durft u het niet alleen aan, geen probleem, de fabrikant heeft een speciaal team in dienst die vakkundig en snel de blokhut voor u opbouwt.
     
  • Houten bergingen: in tegenstelling tot de blokhutten worden houten bergingen en schuurtjes meestal gebruikt voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen. De wandelementen zijn mede door de uitstekende opbouwbeschrijving eenvoudig in elkaar te zetten. De bergingen worden geleverd inclusief raam(ramen), deur, slot en vloerbalken.
     
  • Metalen bergingen en kassen: voor een onderhoudsvrije berging hebben wij een assortiment aluminium schuurtjes, ideaal voor bij de camping. Keuze uit diverse kleuren en modellen. Wilt u zelf planten of groenten gaan kweken of van uw druiven genieten, dan hebben wij kweekkassen van klein tot groot. Te bestellen compleet met kweektafels en verduisteringsgordijnen.

Naast deze tuinhuizen en blokhutten zijn er ook prieeltjes waar het 's zomers heerlijk toeven is. Naast het standaardpakket zijn er talrijke accessoires leverbaar zoals dakgoten, windveren, ramen, deuren (deelbaar) en bloembakken.

Wenninkhof_Tuinhuizen

Bezoek Wenninkhof in Winterswijk

Wilt u ook graag een tuinhuis in uw tuin? Kom vrijblijvend langs om op uw gemak een deel van de collectie te bekijken. Wij helpen u maar al te graag om uw wensen te realiseren! Komt u uit de omgeving van Lichtenvoorde, Bredevoort of Kotten? Kom dan eens gezellig bij ons tuincentrum Wenninkhof in Winterswijk langs. Op onze contactpagina kunt u onze exacte locatie en openingstijden vinden.